Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Asumisen tulevaisuutta ja historian havinaa Asuntomessuilla

Asuntomessut on vuosittainen suomalainen asumisen suurtapahtuma, jossa esitellään rakentamisen ja sisustamisen uutuuksia sekä tulevaisuuden asumisen ratkaisuja. Asuntomessut järjestetään Kouvolassa 12.7.-11.8.2019

Jaa somessa

Messualueena toimii Korian vanha kasarmialue, joka Asuntomessujen myötä täydentyy uudenlaiseksi asuinalueeksi. Pioneeripuisto tarjoaa näyttävät puitteet Asuntomessuille. Kymijoen jylhät rantamaisemat, ympäröivä luonto ja alueen historialliset varuskuntarakennukset luovat alueelle omanlaisensa hengen.

Kesän 2019 Asuntomessuilla esitellään tuttuun tapaan uudisrakentamista, mutta myös mielenkiintoisia korjausrakentamisen kohteita.

Asuntomessujen neljä teemaviikkoa ovat harrastusten viikko, sisustamisen viikko, rempaaviikko sekä historian ja tulevaisuuden viikko. Teemaviikkojen sisällöt nousevat Pioneeripuiston asuntomessualueen ominaispiirteistä.

Asuntomessut on monille suomalaisille tapahtuma, jonne on päästävä joka kesä uudelleen.  Messut ovat hyvä syy tutustua uusiin kaupunkeihin ja niiden nähtävyyksiin kesäretken verran. Tule Asuntomessuille ja rakastu samalla moni-ilmeiseen Kouvolaan.


Osta asuntomessuliput ennakkoon – säästät selvää rahaa

Asuntomessujen liput ovat tulleet myyntiin Asuntomessujen verkkokauppaan. Osta lippusi ja suunnittele kesäinen asuntomessuvierailu Kouvolaan jo nyt, niin ja säästät 10% lippusi hinnassa. Osta lippusi Asuntomessujen verkkokaupasta.

Rakkaudella rakennettu - sydämellä sisustettu. Kouvolan Asuntomessujen virallinen sivusto.