Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Pikkuiset joulut Kouvolassa

On taas pikkujoulujen aika ja työporukat kokoontuvat juhlimaan vuoden pimeintä aikaa. Pikkujoulun vietto on siirtynyt joulukuusta yhä enemmän marraskuun puolelle ja vietetäänpä sitä joskus jopa tammikuun puolella.

Jaa somessa

Kouvolassa pikkujouluissa istutaan hyvän ruoan ääressä ja usein myös saunassa. Lisämaustetta juhlintaan tuo tuo hyvä ohjelma. Säästä energiasi juhlimiseen ja anna ammattilaisten huolehtia järjestelyistä.

Juhlatunnelmaan kirvoittaa myös Kouvolan Teatterin Musikaali My Fair lady. Teatterin ravintolasta ryhmälle voi tilata tarjoilua nautittavaksi ennen tai jälkeen esityksen.

Jotta pikkujouluja saadaan vietettyä isolla porukalla, tarvitaan tietenkin sopiva paikka. Kouvolan keskustassa sellainen on esimerkiksi Texmex-ravintola Nevillen kabinetti. Original Sokos hotel Vaakunan Ravintola Frans & Rose ssa on erotettu yksityistila, johon takka luo lisätunnelmaa. Tai varaa Show and Dinner Pikkujoulut Vaakunaan ja nauti nostalgiamusiikista.   
 

Saunomaan

Monisssa Kouvolan juhla-ja ravintolatiloissa on saunamahdollisuus ja tässä muutamia esimerkkejä.

Juhlatalo Kasku sijaitsee Kouvolan keskustassa ja voit varata sieltä eri kokoisia persoonallisia tiloja juhliisi. Kun kaipaat lisää sykettä, sukella mukaan hohtokeilailun maailmaan, Happy Bowling sijaitsee samassa rakennuksessa.

Ässätornin saunasta ja kabinetista on parhaat näköalat yli Kouvolan. Mielakan kahviota ja saunatiloja varatessa voi varata myös pihalla olevan puulämmitteisen paljun. Peräkärryssä kulkeva palju on vuokrattavissa myös muihin pikkujoulukohteisiin.

Tykkimäen saunalla pikkujouluja voi juhlia  aattoon asti ja pulahtaa Käyrälampeen vilvoittelemaan! Virtakiven saunalla  tarjolla jouluruokaa ja sauna.

Yli-Kaitalan lomamökit   tarjoaa persoonalliset ja näyttävät saunatilat sekä Ketunleipä tilausravisntolan juhlatilat. Oletko laulanut karaokea Sammalsaunassa?

Juhlavampaan menoon

Historialliseen ja hienostuneeseen tunnelmaan pääsee virittäytymään viemällä pikkujoulut keskustan ulkopuolelle Kymin Huvilaan . Huvilan pikkujoulumenut vievät kielen mennessään.

Moision Taide- ja pitokartano tarjoaa teille tunnelmalliset pikkujoulut ja herkullista jouluruokaa. Jos haluat joulumakuihin pienemmällä joukolla, kartanolla myös jouluruoka kattauksia joissa tarjolla myös Talonpojan joulupöytää kaksi yhden hinnalla.

Kouvolan Upseerikerholla  upeassa miljöössä pikkujoulut ovat myynnissä nyt.

Tseggaa Orilammen majan pikkujoulukauden pitopöytäkattaukset, tee pöytävaraus ja eikun herkuttelemaan. 

Kymen Paviljonki  sijaitsee 6-tien varrella. Täältä voit varata myös saunatilan. Pikkujoulumenusta löytyy niin joulupuuroa kuin talossa paistettua kinkkua.

Limusiinilla pikkujouluihin

Elämysbunkkeri  tarjoaa paljon aktiviteetteja joista valita: Vaihtoehtoina ovat boulderointi eli sisäseinäkiipeily, Lotus F1 -simulaattorin kokeileminen, pakopeli, sisäpaintball ja hohtominigolf. Myös ruokailu onnistuu. Glamouria juhlintaan saa varaamalla käyttöönsä Elämysbunkkerin pinkin limusiinin kuskeineen. Autoon mahtuu parikymmentä juhlijaa.

Ohjelmaa ja tiloja

Kaupungin nettisivujen ohjelmapankista löytyy erityisesti musiikkia. Pikkujouluihin voi tilata lauluyhtyeen, kuoron, pirttipelimanneja, tanhuseuran tai harmonikansoittajia.
Lisää vinkkejä löydät VisitKouvolan kokous-ja tapahtumapalvelusta.