Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Pikkujoulut Pato Areenalla Kuusankoskella

Pikkujoulut Kouvolassa

On taas pikkujoulujen aika ja työporukat kokoontuvat juhlimaan vuoden pimeintä aikaa. Pikkujoulun vietto on siirtynyt joulukuusta yhä enemmän marraskuun puolelle ja vietetäänpä sitä joskus jopa tammikuun puolella.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Kouvolassa pikkujouluissa istutaan hyvän ruoan ääressä ja usein myös saunassa. Lisämaustetta juhlintaan  tuo hyvä ohjelma. Säästä energiasi juhlimiseen ja anna ammattilaisten huolehtia järjestelyistä.

Tiloja jokaiseen makuun

Rosoiseen taide- ja kulttuurimiljööseen sopivat tilaisuudet  voit järjestää Taideruukissa Pato Areenalla.  Kun kaipaat historiallista ja hienostunutta tunnelmaa vietä pikkujoulut keskustan ulkopuolella Kymin HuvilassaHuvilan pikkujoulumenut vievät kielen mennessään.

Tai tee pöytävaraus Orilammen majalle ja eikun herkuttelemaan! 

Vieraile Pentikin tehtaanmyymälässä ja Galleriassa  Kymen Paviljongillajoka sijaitsee 6-tien varrella.  Nauti runsaasta pikkujoulumenusta, josta löytyy niin joulupuuroa kuin talossa paistettua kinkkua.

Mitä jos virittäytyisit joulun tunnelmaan yhdistämällä kokouksen ja joululounaan. Tuo asiakkaasi tai organisaatiosi nauttimaan lämpimästä, jouluisesta tunnelmasta Kouvolan kulttuuritaloille. Kokouspaketteja voi varata sekä Kouvolatalon, että Kuusankoskitalon kokoustiloista.

Juhlatalo Kasku sijaitsee Kouvolan keskustassa ja voit varata sieltä eri kokoisia persoonallisia tiloja juhliisi.

Lisää tiloja VisitKouvolan kokous-ja tapahtumapalvelusta.

Saunamaailma

Tykkimäen ja Virtakiven  saunoilla pikkujouluja voi juhlia  aattoon asti ja pulahtaa vilvoittelemaan! Oletko laulanut karaokea Sammalsaunassa? Yli-Kaitalan lomamökit  tarjoaa persoonalliset ja näyttävät saunatilat sekä Ketunleipä tilausravintolan juhlatilat.

Ohjelmaa

Juhlatunnelmaan kirvoittaa myös Kouvolan teatteri jonka odotettu ja kaivattu Joulushow on täällä taas! Kouvolan Teatterin uudistunut jouluklassikko viihdyttää ja luo hehkuvaa joulutunnelmaa. Teatterin ravintolasta ryhmälle voi tilata tarjoilua nautittavaksi ennen tai jälkeen esityksen. Tule, naura ja nauti! Kun kaipaat lisää sykettä, sukella mukaan hohtokeilailun maailmaan, Happy Bowling sijaitsee viereisessä rakennuksessa.

Tunnelmalliset pikkujoulut

Entäpä tunnelmallinen sauna ja majoitustilat upeissa maisemissa meren- tai järvenrannalla? Varaa käyttöösi vaikka koko hotelli ja vietä unohtumaton juhla Hotel Radalla. Vai miltä kuullostaisi pikkujouluelämys viikinkien tapaan Haminan Vimpasaaressa?