Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Kuulas - Lasten teatteritapahtuma

 

Lasten Teatteritapahtuma Kuulas kokoaa Kouvolaan maamme parhaat lastenteatteriesitykset. Festivaalin uusi ajankohta on sunnuntaina 20.9.2020

 

 

Jaa somessa

Lähde seikkailulle lastenteatterimaailmaan! Kuulas-festivaali järjestetään Kouvolassa jo 33. kerran. 

Lasten Teatteritapahtuma Kuulas  pop up -festivaalina 20.9.

Lasten Teatteritapahtuma Kuulas on taiteellisesti tasokas lasten teatterifestivaali, joka on järjestetty Kouvolan Kuusankoskella jo yli 30 vuoden ajan. Noin 5 000 kävijää vuosittain keräävä festivaali kutsuu paikkakunnalle Suomen parhaita teatterintekijöitä ja lastenteatteriesityksiä. Ohjelmistossa on perinteisen lastenteatterin lisäksi kansainvälistä katuteatteria, lasten työpajoja sekä muuta oheisohjelmaa koko perheelle.

Tapahtuman järjestää Työväen Näyttämöiden Liitto yhteistyössä Kouvolan kaupungin, Kouvolan Teatterin ja Kuusankosken Teatterin kanssa.

Viranomaisohjeiden mukaan syyskuussa voidaan edelleen järjestää yleisötapahtumia noudattamalla THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita.

Kuulasta varten on tehty järjestelyjä yleisön turvallisuuden varmistamiseksi. Taideruukin katsomoissa on paikkoja tavanomaista vähemmän ja turvaväleistä sekä hygieniasta huolehditaan tarkoin. Seuraathan ohjeita. Lisätietoa ja liput

 

 

 

 

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.