Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Kuulas - vuoden Festivaali 2019!

 

Lasten Teatteritapahtuma Kuulas kokoaa Kouvolaan maamme parhaat lastenteatteriesitykset keskiviikosta lauantaihin 15.–18. toukokuuta.2019

 

 

Jaa somessa

Tutustu kevään ohjelmistoon, joka juhlii esittävän taiteen moninaisuuden mahtavaa ja rajatonta kirjoa. Mukana on eturivin huippuosaamista teatterin, tanssin, sirkuksen, näyttämömusiikin ja oopperan alueilta! Käsiohjelma pdf-muodossa.

Finland Festivalsin hallitus on nimennyt Kouvolassa järjestettävän KUULAS – Lasten Teatteritapahtuman Vuoden Festivaaliksi 2019.

Olemme iloisia ja otettuja kunniasta! Hallitus toteaa perusteluissaan:

”Iloa, elämyksiä, syvällisiä kysymyksiä, vauhdikkaita vastauksia – ja ennen kaikkea riehakasta yhdessäoloa! Kouvolan Kuusankoskella jo yli 30 vuoden ajan järjestetty Lasten Teatteritapahtuma Kuulas on aina osannut yhdistää riemastuttavaksi kokonaisuudeksi niin huipputason teatteriesitykset, välittömät työpajat, katuteatterin ilmeikkäimmät ilmiöt sekä kotimaiset ja kansainväliset vieraat. Tapahtuma on suunnattu niin lapsille kuin myös koko perheelle, aina muistaen, että lastenkulttuurissa rima on erityisen korkealla ja taiteellisesta tasosta ei koskaan pidä tinkiä.”

Finland Festivalsin valitsema Vuoden Festivaali 2019, Lasten Teatteritapahtuma Kuulas, järjestetään 32. kertaa Kouvolassa 15.–18.5.2019. Neljän festivaalipäivän aikana Kuusankoskitalossa, Kouvolan Teatterissa ja Taideruukissa  esiintyy 11 ammattiteatteria sekä useita nuortenteatteriryhmiä. Esittävän taiteen moninaisuus tulee vahvasti esille, kun ohjelmistoon on valittu maamme eturivin huippuosaamista lastenteatterin, tanssin, sirkuksen, näyttämö-musiikin ja oopperan alueilta. Koko perheen ulkoilmaesitykset ja työpajat ovat maksuttomia. Lipunmyynti alkaa 8.4.

 

Kuva: Huikea nykysirkusryhmä Race Horse Company saapuu Kuulakseen!