Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Kouvola talven ihmemaa

Kouvolassa suositaan myös luonnossa liikkumista ja tähän tarjoutuu vuosittain loistavat mahdollisuudet perinteisillä Repoveden ulkoilu- ja elämyspäivillä. Helmikuussa järjestettävät ulkoilupäivät kokoavat niin paikalliset kuin matkailijat talviseen kansallispuistoon ulkoilemaan ja viihtymään.

Jaa somessa

Kouvolassa on loistava lumitilanne ja latuverkosto on kunnossa! 22.-24.2. järjestettävät Repoveden ulkoilu- ja elämyspäivät juhlivat 20-vuotista tapahtuma taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi perinteisten hiihto- ja kävelyreittien lisäksi on mm. lapsille toimintarata, lasten latu, poniajelua, koiravaljakkoajelua, pulkkamäki, lumikenkäilyä, potkukelkkoja, pilkintää, lettukota ja paljon muuta.

Perjantaina 22.2. kaikki ovat tervetulleita ulkoilemaan, mutta erityisesti yrityksiä ja yhteisöjä kannustetaan Tyhy-päivien viettoon Repovedelle. Lauantaina ja sunnuntaina on perheen pienimmät ja isommat lapset huomioitu erilaisilla aktiviteeteillä. Alueelle on vapaa pääsy.

Osallistumismaksu erämaahiihtoon tai sauva/lumikenkäkävelyyn 10 € hlö, perhelippu 20 €. Sisältää 2 kpl eväslippuja, vakuutuksen ja sauna/suihku, myös palkintojen arvonta. 

Tervetuloa kaikki ulkoilemaan Suomen lumisimpaan kuntaan kolmipäiväisille Repoveden ulkoilu- ja elämyspäiville!

HUOM! Yhteiskuljetuksista on sovittu Elimäen liikenteen kanssa Repoveden ulkoilu- ja elämyspäivään la 23.2.2019.

Aikataulu:

Meno: Elimäki 9:00 – Soppe – Koria 9:20 – Kouvolan Matkakeskus (tilausajolaituri) 9:30 – Virranniemi – Valkeala 9:55 – Anttila – Vuohijärvi 10:20 – Orilammen lomakeskus 10:35.

Paluu: Orilammen lomakeskus 15:20 – Vuohijärvi 15:30– Anttila – Valkeala 16:05 – Virranniemi - Kouvolan Matkakeskus 16:25 – Koria 16:25 – Elimäki 16:45.

 Tiedot päivittyvät Kouvolabussit sivulle.  Orilammen lomakeskus tarjoaa majoitusvaihtoehtoja hotellihuoneista mökkeihin ja leirintäalueen palveluihin matkailuvaunualueineen.