Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Saunapäivä Kouvolassa

Saunominen ja avantouinti on yhä useamman laji. Parasta on sen tuoma hyvä fiilis ja rentouttava tunne kertovat harrastajat.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Kouvolassa lämpiää yleisiä saunoja, joissa voi virkistyä ympäri vuoden, sekä tietysti löytyy useampi varaussauna yksityiseen käyttöön. Saunomisen terveyshyödyistä on tutkittua tietoa ja uusia  tutkimuksia tehdään jatkuvasti. Listasimme tähän muutamia Kouvolan saunoja.

Tykkimäen Sauna on kaikille avoin yleinen sauna ja sijaitsee Käyrälammen rannalla, joten uimaan pääsee ympäri vuoden. Sauna lämpenee: maanantai-torstai klo 15-21 ja perjantai-sunnuntai klo 12-21. Perjantaisin lisäksi tarjolla aamusauna ja aamiainen klo 06-10 sekä usein kehonhuoltoa kuten saunajoogaa, ilmoittaudu mukaan Tiistaisin ja sunnuntaisin lämpenee myös Saunalautan kiuas. 

Momondo lehti listasi Suomen parhaimmat yleiset saunat ja mukaan mahtui myös Tykkimäen sauna.

Likolammen talviuintipaikka

Valkealan rantasaunalla pääset kokeilemaan avantouintia ja rentoutumaan rantasaunassa. Sauna sijaitsee Valkealan uimahallin kupeessa, ja  tarjoaa mahdollisuuden talvivesiuintiin ja tunnelmalliseen rantasaunaan. Tämä on hyvä vaihtoehto jos mukana on pieniä lapsia ja kylmänveden uintiin ei halua käyttää koko aikaa. Onneksi uimahallin vesi on aina lämmintä! 

Sauna lämpimänä:

ma, ke ja pe klo 13.00 - 20.30
ti ja to klo 15.00 - 20.30
la ja su klo 13.00 - 17.30 (18.00 - 20.00)

Huom! La ja su klo 18.00 alkaen saunaa lämmittävät Likolammen talviuimarit, jolloin käynti P-paikan puoleisesta ovesta.

Pomojen saunaan pääsevät nyt kaikki halukkaat

Virtakiven sauna sijaitsee upean Kymijoen rannalla ja saunarakennuksessa toimi ennen Voikkaan paperitehtaalaisten työsuhdesauna. Entinen UPM Kymiyhtiön virkailijoiden saunatila on remontoitu monikäyttöiseksi juhlatilaksi, varsinainen sauna on pyritty säilyttämään alkuperäisessä tilassa.Yleinen saunavuoro jatkuu elokuun lopuun asti. Muina aikoina sauna ja saunan juhlatila on vuokrattavissa ympäri vuoden omaan käyttöön.

Tilaussauna yksityiskäyttöön

Orilammen majalta mahdollisuus vuokrata savusaunan lisäksi myös muita saunoja. Ankkapurhan tilaussauna soveltuu erinomaisesti yritys-ja juhaltilaisuuksiin. Iitissä Urajärven rannalla Radalla Resort sijaitsee tunnelmallinen rantasauna, grillikota ja kotasauna! Yli-Kaitala tarjoaa persoonalliset ja näyttävät saunatilat, jotka voit vuokrata käyttöösi vuodenaikaan katsomatta. Tilausaunoina toimivat upea ja erikoinen Sammalsauna sekä viehättävä Kettusauna aivan Kettujärven rannalla.