Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Avannosta saunaan ja takaisin

Ystävykset Heidi Pakarinen ja Mari Anttila ovat tuttu näky talvisin Tykkimäen Saunalla joka toimii Käyrälammen rannalla ympäri vuoden. Viime vuonna he osallistuivat talviuinnin SM-kisoissa 25 metrin rintauintiin.

Jaa somessa

Kisat ovat hauskanpitoa ja niin on avannossa uiminenkin. Saunasta mennään avantoon ja sieltä takaisin löylyihin. Illan aikana ehtii tehdä lähemmäs kymmenen uintikertaa, muu aika kuluu hyvässä seurassa yhteissaunan lauteilla. Heidi käy talvisin 2–4 kertaa viikossa Käyrälammen rannalla olevalla Tykkimäen Saunalla, Mari harvemmin. Harrastuksessa parasta on sen tuoma hyvä fiilis ja rentouttava tunne.
Talviuinnin kisat televisioidaan Kiinaan, Japaniin ja Italiaan. Eksoottisella lajilla on iso näkyvyys. Järvessä uiminen kesällä on ainutlaatuinen kokemus ulkomaalaiselle, saati pyrähdys veteen talvella. Ja onhan se elämys suomalaisellekin.

Avantoon mars!

Tykkimäen Sauna on kaikille avoin yleinen sauna.
Talviuintikaudella 1.12.2018 alkaen sauna lämpenee: maanantai-perjantai klo 15-21 ja lauantai-sunnuntai klo 12-21. Perjantaisin aamusauna ja aamiainen klo 06-10.
Tiistaisin ja sunnuntaisin lämpenee myös Saunalautan kiuas.
Sauna sijaitsee Kouvolan Käyrälammen rannalla, joten uimaan pääsee ympäri vuoden.
Talvella on tarjolla iso avanto ja kesällä voi oleskella isolla terassilla.