Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X
Kouvolan asuntomessut 2019

Kesävieraiden kanssa Pioneeripuistoon

Tulevana suvena kouvolalaisilla on jälleen mahtava syy pyytää vieraita kylään, sillä valtakunnalliset Asuntomessut pyörähtävät käyntiin heinäkuun puolivälissä. Pioneeripuistossa on esillä komea kattaus erilaisia asumisen ratkaisuja uudisrakentamisesta korjausrakennuskohteisiin.

Jaa somessa

Pioneeripuiston asuntomessualueella käy kevättä kohti kiihtyvä vipinä, kun alue rakentuu messuryhtiinsä.

– Messualue on kaunis ja monipuolinen. Pioneeripuiston aluetta on täydennysrakennettu ympäröivän luonnon ehdoilla ja vanhaa kunnioittaen: uudet ja yli sata vuotta vanhat rakennukset seisovat rintarinnan. Asumisen uusimpia ideoita esittelevät alueelle rakennettavat modernit pientalot, rivitalot, paritalot ja uudenlainen senioriasumisen kortteli, kertoo projektipäällikkö Sanna Kauppi Kouvolan kaupungilta.

Pioneeripuiston asuntomessualue on upea yhdistelmä uusimpia asumisen ratkaisuja ja historiaa. Kesän 2019 Asuntomessut ovat myös remonttia suunnittelevien paratiisi, sillä alueella on useita korjausrakentamisen kohteita, mikä on Asuntomessuilla harvinaisempaa sisältöä.

Hyvän arjen palasia kannattaa käydä noukkimassa

Kesän 2019 Asuntomessujen neljä teemaviikkoa ovat harrastusten viikko, sisustamisen viikko, remppaviikko sekä historian ja tulevaisuuden viikko. Teemaviikkojen sisällöt nousevat Pioneeripuiston asuntomessualueen ominaispiirteistä, joita ovat vanhan muuntuminen uudeksi sekä hyvän arjen palaset.

Teemaviikot näkyvät painotuksina kunkin messuviikon sisällöissä. Remppaviikolla saa esimerkiksi asiantuntevaa neuvontaa omia remonttihankkeita varten ja sisustamisen viikolla täsmävinkkejä oman kodin sisustuksen uudistamiseen. Messuille on suunnitteilla runsaasti tehtävää ja ajanvietettä lapsille, opastettuja kierroksia ja erityisohjelmaa vanhemmille.

– Olemme kartoittaneet suomalaisten tämänhetkisiä kiinnostuskohteita ja rakentaneet messusisältöä näiden toiveiden pohjalta. Alue antaa meille poikkeuksellisen paljon mahdollisuuksia tehdä kävijäkokemuksesta entistä monipuolisempi ja jokaiselle kävijälle omien mieltymysten mukaan enemmän räätälöity vierailu, kertoo Osuuskunta Suomen Asuntomessujen viestintäpäällikkö Leena Honkajuuri.

Artistivieraita pidennettyinä iltoina

Asuntomessut Kouvolassa ovat avoinna 12.7.– 11.8.2019, kello 10–18. Poikkeuksena keskiviikkojen pidennetyt illat, jolloin messuportit ovat avoinna kello 21 saakka.

Keskiviikkoisin alueella esiintyy nimekkäitä artisteja ja messukohteet ovat avoinna aina ilta yhdeksään saakka. Tuolloin messulipun hinnalla pääsee päivän päätteeksi myös keikalle.

Messukuukauden tarkempi ohjelma ja artistivieraiden nimet julkaistaan kevään aikana.

Lisätietoja Kouvolan asuntomessuista