Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Insta Camp 2019 Kouvola

VisitKouvola ylpeänä esittää: Kouvolan ensimmäinen Insta Camp!

Jaa somessa

Insta Camp Kouvola 2019  järjestetään 14.-15.6.2019

Hakemuksessa haluamme tietää tyylistäsi ja persoonastasi, jotta varmistumme, että kemiamme kohtaavat. Hakijoiden yhteystietoja käytetään vain tähän prosessiin. Lisätietoja tietosuojastamme täällä.

Ohjelmasta: Ohjelma alkaa perjantai-iltana n. klo 18 lämminhenkisellä kokoontumisella ja verkostoitumisella. Lauantaina ohjelmassa on retki huolella valittuihin kohteisiin. Insta Campin huikea isäntä Jussi Hellsten tarjoaa campin aikana yhteisiä keskusteluja, uusia kuvakulmia kuvaamiseen, kuvausvinkkejä ja näkemyksiä upeisiin kuviin.


Isännän esittely


Jussi Hellsten (s. 1983) on Elimäellä kasvanut, sittemmin työn vuoksi helsinkiläistynyt valokuvaaja ja ohjaaja. Hän on kuvannut Suomen suurimpien yritysten brändi- ja mainoskuvia. Toistaiseksi hänet tunnetaan parhaiten pitkäaikaisesta yhteistyöstä Flow Festivalin ja Helsingin kaupungin kanssa. Etenkin vuoden mittainen Helsinki365-sarja on saavuttanut paljon kansainvälistä näkyvyyttä. Kuvissa dokumentaarisuuden ja mainoskuvan rajat hälvenevät. Jussin mielestä jokainen kuvaus on seikkailu ja mahdollisuus kehittyä ja kokeilla jotain uutta. Kuvaaminen kiinnostaa häntä enemmän kuin koskaan.

Ennen Insta Campia:


Jokaisen osallistujan kanssa tehdään kirjallinen sopimus.
Me huolehdimme junamatkakustannuksistasi Kouvolaan ja takaisin kotiisi. Tarjoamme majoituksen ohjelmaan sopivassa paikassa ja pidämme huolen, ettet ole nälkäinen tai janoinen! Sinä huolehdit oman kuvauskalustosi (kamera ja/tai kännykkä). 

Insta Campin jälkeen:


Insta Campin jälkeen saat ottaa haltuusi VisitKouvolan Instagram-tilin viikoksi ja julkaista kuviasi Insta Campilta! Pyydämme, että julkaiset ainakin 5 kuvaa ja 3 storya viikon aikana.Insta Campin jälkeen saatamme olla kiinnostuneita ostamaan kuviasi!. Tästä neuvotellaan henkilökohtaisesti Insta Campin jälkeen.

Haku #KouvolaInstaCamper ‘iksi on päättynyt 26.5.! Ilmoitamme valituille toukokuun loppuun mennessä.