Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Kansallinen liikuntafoorumi 2020 Kouvolaan

Kansallinen liikuntafoorumi 2021 Kouvolassa

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Kymenlaakson Liikunta (KymLi), kumppaninaan Kouvolan kaupunki, sai hakemuksesta valtion liikuntaneuvostolta järjestelyoikeudet vuoden 2020 kansalliseen liikuntafoorumiin, mutta koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi liikuntafoorumia siirrettiin vuodella.

Kahdeksas kansallinen liikuntafoorumi järjestetään 1–2.11.2021 Kouvolassa. Se valtakunnallinen tapahtuma, jonka luennoissa ja keskusteluissa lähestytään liikuntakulttuuria laaja-alaisesti osana yhteiskuntaa.

Tapahtumaan odotetaan noin 300 osallistujaa, ja sen vastuullisena järjestäjänä toimii valtion liikuntaneuvosto (VLN) yhdessä valtakunnallisten järjestäjäkumppanien kanssa.

Foorumi on määräajoin järjestettävä keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Sen tavoitteena on muun muassa tarjota osallistujilleen tilaisuus verkostoitumiseen, synnyttää uusia kehittämisideoita, monipuolistaa liikunnan ja urheilun käsittelyä mediassa sekä edistää alaa koskevan tutkimustiedon hyödyntämistä.

Lue lisää Kymenlaakson Liikunta ry:n sivulta