Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X
kouvolan asuntomessut pioneeripuistossa

Saapuminen asuntomessuille

Vuonna 2019 Kouvolan Asuntomessut sijaitsevat Korian Pioneeripuistossa, josta on matkaa Kouvolan keskustaan noin 6 kilometriä. Alueelle pääsee kätevästi bussilla, pyörällä sekä autolla.

Jaa somessa

Kouvolan matkakeskuksen edustalla sijaitsee yksi Kaakaun kaupunkipyöräpisteistä, joten pyörän voi vuokrata asemalta ja matkata opasteiden ohjeistuksella kohti messualuetta. Samalla tulee mukava pyöräretki.

Matkakeskukselta voi myös hypätä ilmaisen messubussin kyytiin, jossa reippaat opasnuoret kertovat Kouvolan nähtävyyksistä. Messubussin kyytiin voi hypätä myös raviradan virallisesta asuntomessujen parkista. Parkkipaikka on maksullinen ja lipun voi ostaa ennakkoon asuntomessujen verkkokaupasta.

Messubussilla pääsee aivan messualueen tuntumaan ja paluumatkalla voi jäädä halutessaan pois myös kauniin Kaunisnurmen kohdalla ja käydä ihastelemassa Kouvolan museokorttelia.

Pioneeripuiston läheisyydessä sijaitsee myös Space Supply Oy:n ylläpitämä maksullinen messuparkki. Messuparkilta löytyy myös paikkoja asuntoautoille ja -vaunuille.