Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Herkutellaan

Maistuisiko Saluunan lohi-skagen tai kuusenkerkkä-cappucino? Entä lakukakku tai lakritsainen aurakierre? Asuntomessukesän kunniaksi meillä on tarjolla 3 euron makupaloja eri puolella Kouvolaa olevissa kohteissa. Herkutteluaikaa on reilu viikko eli ajalla 2.-11.8. Kaupunki on silloin tulvillaan kesätapahtumia ja Asuntomessuillekin ehtii vielä. Kiertele tapahtumissa, levähdä välillä ja nauti makupaloja. Kuinka monta ehdit napostella? Ja osallistu arvontaan!

Jaa somessa

Asuntomessujen innoittamana syntyi Kouvolan kesään uutta tarjontaa - 3 euron makupaloja.  Herkkuja on tarjolla kaupungin keskustan lisäksi ympäri Kouvolaa. Laitoimme herkut kartalle. Hae oma karttasi mukana olevista kohteista tai Kouvola-infosta kävelykatu Manskin varrelta tai Asuntomessualueelta. Tai printtaa kartta tästä mukaasi.

Pyydä herkuttelupaikastasi leima tai merkintä karttaasi ja kun olet nautiskellut vähintään kolme herkkuannosta, niin voit osallistua 2-hengen illallisen arvontaan. Illallisen voit nauttia valintasi mukaan joko Restaurant Oléssa kaupungin keskustassa tai idyllisellä Kymin Huvilalla Kymin ruukin alueella. Jätä osallistumiskuponkisi mihin tahansa mukana olevista kohteista. Arvonta tapahtuu kaikkien osallistujien kesken elokuun lopulla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Ja vaikka voit osallistua arvontaan jo kolmen makupalan jälkeen, niin älä kuitenkaan jätä herkuttelua siihen. Aikaa on reilu viikko. Siinä ajassa ehtii maistella vaikka kaikki.

Herkut odottaa, tervetuloa maistelemaan!