Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X
Talo Jaala Kouvola

Elokuun bucket list

Koulut alkavat ja lomat loppuvat mutta vielä on kesää jäljellä! Elokuussa on aika ottaa ilo irti kesän pimenevistä illoista ja vetää viimeiset rastit ruutuun kesän bucket list:lta!

Jaa somessa

Kokosimme kahdeksan juttua, jotka kannattaa kesän aikana ehtiä kokemaan. Meidän suoritustamme voit seurata Instagramissa @visitkouvola ja Facebookissa! Montako rastia sinä saat listaan?

 

1. Ilo irti luonnosta

Lähde päiväretkelle jollekin Kouvolan lukuisista luontopoluista tai vaikkapa yli yön matka Repovedelle. Jokohan metsässä olisi mustikoita?

 

2. Esittävää taidetta livenä

Monet kesäteatterit ovat jo päättyneet, mutta esimerkiksi huikea kansanooppera on vasta pääsemässä vauhtiin! Jos näytelmätaiteen sijaan live-musiikki houkuttaisi enemmän, niin Kouvolan ihanat kuppilat pitävät huolen ettei tarjontaa puutu!

 

3. Picnic Kouvolan auringon alla

Picnic-koriin eväät mukaan ja suunta kohti jotakin Kouvolan lukuisista puistoista tai ihanista uimarannoista! Urheilupuistossa voi samalla heitellä frisbeegolfia.

 

4. Ihastu taiteeseen

Kesäisin taidenäyttelyitä on ympäri Kouvolan maaseutuja (ja toki keskustassakin!). Poikilon ja Taideruukin lisäksi kesällä kannattaa ihastella taidetta esimerkiksi Moision kartanossa ja Taidekeskus Antaressa.

 

5. Maista pala Kouvolaa

Kouvolan laku on monille tuttu, mutta uusia makuja voi maistella Kouvolan ravintoloissa.

 

6. Kannusta kotijoukkuettasi

Joko ehdit katsoa kesällä livenä pesäpalloa tai muuta viihdyttävää urheilua? MYPA, KPL ja Kouvolan lukuisat muut urheiluseurat pitävät huolen siitä, että penkkiurheilukin onnistuu ympäri vuoden.

 

7. Pyöräretki naapurikylälle

Jäikö pyörä kotiin tai eikö sitä ole tullut hankittua? Onneksi Kaakaun kaupunkipyörät pitävät huolen siitä, ettei pyöräretken esteenä ole itse pyörättömyys. Mihin kohteeseen sinä suuntaat fillarisi?

 

8. Shoppaile Kouvolan keskustassa

Valoa elämään Valohuoneesta, iloa silmälle Sisustusliike Dreams:sta, uudet kuteet Saduttaresta, laukku vaihtoon Vaitisessa ja välillä kahvit Papulaarissa. Katso yritykset täältä tai varustaudu seikkailullisella mielellä tutkimusmatkalle keskustan liikkeisiin.