Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Kouvolan keikkakevät

Kouvolalla on pitkä historia rock-kaupunkina.

Jaa somessa

Kouvolasta on lähtöisin paljon monipuolisia bändejä ja musiikintekijöitä:  Sessions, Peer Gynt, Loose Prick, Harri Marstio, Viikate, Lasten Hautausmaa, Have You Ever Seen Jane Fonda Aerobic VHS, To Die For, Ghost World, Barefoot Brothers, The Gallows Dance ym. Ehkä myös tästä johtuen Kouvolassa on huomattavan monipuolinen elävän musiikin tarjonta baareissa, klubeilla ja ravintoloissa.

Kouvolan keikat

Keväällä 2020 Kouvolassa on tarjolla suosikkeja ja muutamia uutuuksia, metallibändien ilta, stand uppia, räppiä ja festareita.

Pato-klubin ja Pato-areenan  ohjelmisto jatkuu tuttuna. Ainoa suurempi poikkeus sääntöön on areenan ”Lutuinen metalli-ilta”, jossa esiintyy paikallisia metalliyhtyeitä. Syksyllä alkaneet suositut stand up -illat jatkuvat kevään aikana.

Mulligansissa esiintyvät muun muassa Andy McCoy ja Michael Monroe ,mutta se ei silti ole muuttumassa rock-klubiksi. Mukaan mahtuu musiikkia monesta genrestä, kuten Petri Nygård ja Maustetytöt. Livemusiikki houkuttelee melkein joka viikonloppu tuvan täyteen väkeä juhlimaan, sillä jono kiemurtelee ravintolan rappusissa pitkälle iltaan. 

Raskaamman musiikin ystävät viihtyvät varmasti  House of Rockissa. Paikallisten keskuudessa suosittu klubi houkuttelee maailmalla tunnettuja esiintyjiä tasaisin väliajoin Kouvolaan musisoimaan. Metallimusiikki vetää edelleen hyvin yleisöä. House of Rockin kevään ohjelma.

Poimintoja tämän vuoden keikoista

6.3. Jukka Poika, Mulligans
8.3. Erja Lyytinen Band, Pato Areena
13.3. Jarkko Ahola-Piano, Pato klubi
13.3. Herra Ylppö & EX, House of Rock
20.3. Yölintu, Mulligans
27.3. Michael Monroe Band, Mulligans
28.3. 69 Eyes, Pato Areena
3.4. Erin, Mulligans
23.5. Pariisin kevät, House of Rock
10-11.7. Rock In the City -festivaali Halkotori, Kouvola