Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Risteilylle Kimolan kanavalla

Ei hätää vaikka ei olisi omaa venettä. Kimolan kanavalle pääset myös laivaristeilylle.

Syyskuussa pääset Virtakiven Saunalta Voikkaalta m/s Kavaljeerin kyydissä kanavaristeilylle. Reittiristeilylle voit nousta kyytiin myös Heinolasta tai Vuolenkoskelta m/s Pyhäjärven kyydissä.

Jos haluat ihan oman risteilyn niin onnistuu se Virtakiven, Heinolan ja Vuolenkosken lisäksi Lahdestakin.

Jaa somessa

Uutta tarjontaa - Risteilyt Virtakiven Saunalta syyskuussa

Tiedot tarkentuneet 4.9.:

m/s Kavaljeerin risteilyt alkavat Virtakiven Saunalta. Risteilyt Vuolenkoskelle ke-su. Lähtö Virtakiveltä klo 10.30 ja paluu klo 18.30. Hinta 50 €/hlö, alle 12 v. 10 € ja alle 4 v. ilmaiseksi. Mahdollisuus myös yhdensuuntaiseen matkaan ja bussikuljetus takaisin (yksi suunta 30 €/ bussi 10 €). Matkustusmäärä korona huomioiden 10 - 25 hlöä.

 Tarkemmat tiedot Virtakiven Saunalta/ Outi, puhelin 050 3384030.

 

Risteilylle Heinolasta tai Vuolenkoskelta

M/S Pyhäjärvi-laivalla pääset tunnelmalliselle iltaristeilylle Heinolasta Kimolan kanavalle ja takaisin. Iltaristeilyt ajetaan keskiviikkoisin ja joka toinen perjantai (parittomina viikkoina). Risteilyt lähtee klo 17. ja kesto on noin 5 tuntia.Päiväristeilylle puolestaan pääsee lauantaisin Vuolenkoskelta Kimolan kanavalle ja takaisin. Lähdöt klo 12. ja klo 15. Risteilyn kesto on 3 tuntia. Risteilyt kanavalle käynnistyvät, kun kanava aukeaa liikenteelle. M/S Pyhäjärvi tekee myös tilausristeilyjä. Laivalla on mahdollisuus tilausruokailuun ja anniskeluoikeudet. Asiakaspaikkoja laivalla on 55 henkilölle.

 

Tilausristeilyt Lahdesta

Kantosiipialus Rosetan kannella maisemat vaihtuvat vauhdilla, sillä pitkät selät taitetaan jopa 28 solmun vauhdilla. Matkalla Lahdesta Kimolaan saat kokea myös Vääksyn ja Kalkkisten kuvaukselliset kanavat. Matka Kimolaan kestää noin 4 tuntia. Lisätiedot: royalline.fi

Toinen vaihtoehto risteilylle Lahdesta on Tiirismaan Laivat. Kysy lisää tilausristeilyistä, puhelin 045 6054188.