Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Risteilylle Kimolan kanavalla

Ei hätää vaikka ei olisi omaa venettä. Kimolan kanavalla pääset myös laivaristeilylle. Reittiristeilylle voit nousta kyytiin Heinolasta tai Vuolenkoskelta. Jos haluat ihan oman risteilyn niin onnistuu se Heinolan ja Vuolenkosken lisäksi Lahdestakin.

Jaa somessa

Risteilylle Heinolasta tai Vuolenkoskelta

M/S Pyhäjärvi-laivalla pääset tunnelmalliselle iltaristeilylle Heinolasta Kimolan kanavalle ja takaisin. Iltaristeilyt ajetaan keskiviikkoisin ja joka toinen perjantai (parittomina viikkoina). Risteilyt lähtee klo 17. ja kesto on noin 5 tuntia.Päiväristeilylle puolestaan pääsee lauantaisin Vuolenkoskelta Kimolan kanavalle ja takaisin. Lähdöt klo 12. ja klo 15. Risteilyn kesto on 3 tuntia. Risteilyt kanavalle käynnistyvät, kun kanava aukeaa liikenteelle. M/S Pyhäjärvi tekee myös tilausristeilyjä. Laivalla on mahdollisuus tilausruokailuun ja anniskeluoikeudet. Asiakaspaikkoja laivalla on 55 henkilölle.

Tilausristeilyt Lahdesta

Kantosiipialus Rosetan kannella maisemat vaihtuvat vauhdilla, sillä pitkät selät taitetaan jopa 28 solmun vauhdilla. Matkalla Lahdesta Kimolaan saat kokea myös Vääksyn ja Kalkkisten kuvaukselliset kanavat. Matka Kimolaan kestää noin 4 tuntia. Lisätiedot: royalline.fi

Toinen vaihtoehto risteilylle Lahdesta on Tiirismaan Laivat. Kysy lisää tilausristeilyistä, puhelin 045 6054188.