Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Risteilylle Kimolan kanavalla

Ei hätää vaikka ei olisi omaa venettä. Kimolan kanavalle pääset myös laivaristeilylle.

Päivitämme tiedot kauden 2021 risteilystä heti, kun saamme tiedot laivayhtiöiltä.

Jaa somessa

Kaudella 2020 risteiltiin näin:

m/s Kavaljeerin risteilyt alkavat Virtakiven Saunalta. Risteilyt Vuolenkoskelle ke-su. Lähtö Virtakiveltä klo 10.30 ja paluu klo 18.30. Hinta 50 €/hlö, alle 12 v. 10 € ja alle 4 v. ilmaiseksi. Mahdollisuus myös yhdensuuntaiseen matkaan ja bussikuljetus takaisin (yksi suunta 30 €/ bussi 10 €). Matkustusmäärä korona huomioiden 10 - 25 hlöä.

 Tarkemmat tiedot Virtakiven Saunalta.

 

Risteilylle Heinolasta tai Vuolenkoskelta

M/S Pyhäjärvi-laivalla pääset tunnelmalliselle iltaristeilylle Heinolasta Kimolan kanavalle ja takaisin. Iltaristeilyt ajetaan keskiviikkoisin ja joka toinen perjantai (parittomina viikkoina). Risteilyt lähtee klo 17. ja kesto on noin 5 tuntia.Päiväristeilylle puolestaan pääsee lauantaisin Vuolenkoskelta Kimolan kanavalle ja takaisin. Lähdöt klo 12. ja klo 15. Risteilyn kesto on 3 tuntia. Risteilyt kanavalle käynnistyvät, kun kanava aukeaa liikenteelle. M/S Pyhäjärvi tekee myös tilausristeilyjä. Laivalla on mahdollisuus tilausruokailuun ja anniskeluoikeudet. Asiakaspaikkoja laivalla on 55 henkilölle.

 

Tilausristeilyt Lahdesta. Tietoa saat visitlahti.fi sivustolta.

 

 

 

 

 

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.