Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Saapuminen MotoGP kisoihin

Kisatunnelmaa perjantaista sunnuntaihin. Jätä oma autosi ohjatuille pysäköintialueille, joista on järjestetty non-stop bussikuljetukset kisapaikalle.

Päivitämme tietoja, kun MotoGP kisojen vuoden 2021 kilpailuaikataulu julkaistaan.

Jaa somessa

KymiRing sijaitsee Iitin Tillolassa. Lähimmät kaupungit ovat Kouvola ja Lahti. Ajomatka Kouvolaan on 15 minuuttia ja Lahteen 45 minuuttia.  Lähin rautatieasema on Kouvolassa. Osa junista saattaa pysähtyä myös Iitin kuntakeskuksessa Kausalassa.

Kouvolasta järjestetään yhteiskuljetuksia busseilla kisa-alueelle. Jätä oma autosi ohjatuille pysäköintialueille Kouvolassa ja ympäristössä, sillä kisapaikalla ei ole henkilöautoille pysäköintialuetta. Lisätietoja bussikuljetuksista ja pysäköintialueista: www.finlandmotogp.fi

MotoGP-tunnelmaan pääsee mukaan jo perjantaina, sillä tapahtuma-alue on avoinna yleisölle jo perjantain vapaiden harjoitusten aikana. Lauantaina ajetaan kaikkein luokkien aika-ajot ja sunnuntaina kisataan MM-pisteistä.

Tutustu myös Visit Lahden kokoamaan tietopakettiin MotoGP:tä koskien.

****

Kymiring on Pohjois-Euroopan ainoa FIM:in ja FIA:n korkeimmat vaatimukset täyttävä GP-rata.4,6, km pituisen radan korkeuserot ovat noin 23 metriä, mikä takaa erinomaiset olosuhteet MotoGP:n katsojille seurata ajoja. 18 kaarretta sisältävän radan 1,2, kilometrin pituinen takasuora on pisin GP-ratojen suora Euroopassa.