Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Saapuminen MotoGP kisoihin

Kisatunnelmaa perjantaista sunnuntaihin. Jätä oma autosi ohjatuille pysäköintialueille, joista on järjestetty non-stop bussikuljetukset kisapaikalle.

Kisat ajetaan KymiRingillä 8.-10.7.2022.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

KymiRing sijaitsee Iitin Tillolassa. Lähimmät kaupungit ovat Kouvola ja Lahti. Ajomatka Kouvolaan on 15 minuuttia ja Lahteen 45 minuuttia.  Lähin rautatieasema on Kouvolassa. 

Kouvolasta järjestetään yhteiskuljetuksia busseilla kisa-alueelle. Jätä oma autosi ohjatuille pysäköintialueille Kouvolassa ja ympäristössä, sillä kisapaikalla ei ole henkilöautoille pysäköintialuetta. Lisätietoja bussikuljetuksista ja pysäköintialueista tulee myöhemmin: www.finlandmotogp.fi

MotoGP-tunnelmaan pääsee mukaan jo perjantaina, sillä tapahtuma-alue on avoinna yleisölle jo perjantain vapaiden harjoitusten aikana. Lauantaina ajetaan kaikkein luokkien aika-ajot ja sunnuntaina kisataan MM-pisteistä.

****

Kymiring on Pohjois-Euroopan ainoa FIM:in ja FIA:n korkeimmat vaatimukset täyttävä GP-rata.4,6, km pituisen radan korkeuserot ovat noin 23 metriä, mikä takaa erinomaiset olosuhteet MotoGP:n katsojille seurata ajoja. 18 kaarretta sisältävän radan 1,2, kilometrin pituinen takasuora on pisin GP-ratojen suora Euroopassa.