Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Aika jonka sain -elokuva

Kun pysäyttävä onnettomuus on uuden elämän alku – Aika jonka sain- elokuvan ensi-ilta 13.3.2020

 

Jaa somessa

Kouvolassa pääosin kuvattu Aika jonka sain -elokuva kertoo tositapahtumiin pohjautuvan, kouvolalaislähtöisen Jaana Kivimäen uskomattoman selviytymistarinan. Jaana oli kansallisen tason esteratsastaja, joka halvaantui alaraajoistaan jäätyään hevosenkuljetusauton lastaussillan alle. Hän kuitenkin palasi ratsaille, ja osallistui muun muassa vuoden 2012 paralympialaisiin. Jaana onkin nykyisin yksi Suomen menestyneimmistä ratsastajista. Koskettava tarina tempaa katsojan mukaansa ja kosteilta silmäkulmilta on vaikea välttyä. 

Elokuva on Tuukka Temosen käsikirjoittama. Toisena käsikirjoittajana ja tuottajana toimi hänen puolisonsa Olga Temonen, joka näyttelee elokuvassa ensimmäisen pääroolinsa. Hänen lisäkseen elokuvassa näyttelevät mm.  Sebastian Rejman, Pilvi Hämäläinen, Satu Silvo, Micke Rejström ja Riitta Havukainen.

Elokuvaa kuvattiin Elimäellä, Kouvolassa, mm Kouvolan raveissa, sekä Kotkassa ja Hämeenlinnassa. Olga Temonen kuvaa Kouvolaa monipuolisena kuvauspaikkana; kohteita löytyy lähiöistä, kaupungista ja maaseudulta. Paikalliset ovat suhtautuneet lämpimästi elokuvan tekoon, Temonen kiittelee. Kouvolan kaupunki on ollut kumppanina tukemassa elokuvan tekoa, katso kumppanivideo.

Aika jonka sain- elokuvan ensi-ilta on 13.3.2020. Kouvolassa elokuvaa esitetään Veturin Kino 123:ssa ja Kuusankosken Studio 123:ssa.

Aika jonka sain elokuva traileri

Kuinka se tehtiin?

Mtv esittää kanavillaan making-of elokuvan. Esitysajat ovat AVA 10.3. klo 14, Sub 11.3. Klo 18, Mtv3 12.3 Klo 14.30 ja ohjelma on myös nähtävissä Mtv.fi palvelussa.