Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Kulttuuria kotisohvallesi

Silloin kun et pääse museoihin, museot tulevat luoksesi.   

Jaa somessa

Vieraile virtuaalimuseoissa Kouvolassa

Verla , UNESCOn maailmanperintökohde, kertoo mielenkiintoisesta kehitysvaiheesta Suomen historiassa. Pääset ihailemaan
 Verlan kesämaisemaa kotiruudulta.  

Poikilo-museot tarjoaa tekemistä ja nähtävää kotisohville avaamalla Kartanoiden Kouvola –virtuaalinäyttelyn. Näyttelyyn voi tutustua myös Aatun kanssa museossa –videosarjan avulla
Taidemuseon mobiilikierroksella voi tutustua kaikkiin taidemuseon kokoelman patsaisiin Kouvolassa. Katso kuukauden kuva Poikilon valokuvakokoelma.

Virtuaalimuseoihin, Apteekkimuseoon ja Puotimuseoon, voi piipahtaa milloin vain! Apteekkimuseosta voi saada tietoa siitä, mitä ennen käytettiin lääkkeenä kipuun ja särkyyn ja Valkealassa sijaitsevassa Puotimuseossa kerrotaan värikkäästi kauppatoiminnasta eri aikoina.

Koti-ja radiomuseon sivuilla  voi mukavasti tutustua historiaan, miten Kouvolassa asuttiin 1920 - 1960 ja miten radiot kehittyivät tuona aikana. 

Voit tehdä tutustumiskierroksen 200-vuotiaaseen Moision Kartanoon nyt kotisohvaltasi. Näet kartanon upeat salit ja taideaarteet klikkaamalla tästä.  Kartanon virtuaalinäyttely on myyntinäyttely

Ajanvietettä kulttuurinnälkään

Kymi Sinfonietta tuottaa materiaalia Kymi Sinfonietta Lives Youtube-kanavaan sekä muihin somekanaviinsa. Käy kurkkaamassa miten karanteenipäivät soittajilta sujuvat! Yle Areenassa on mahdollista kuunnella radiointina syksyn 2019 Uuno Klamin sävellyskilpailun finaalikonsertti.

 Kouvolan urheiluelämä  tarjoilee katsottavaa.