Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Patsaskierros Kouvolassa

Nyt mobiilisti patsaita katsomaan tai bongaa ne kävelylenkilläsi.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Patsaat ja muistomerkit

Kouvolan taidemuseon mobiilikierroksella voi tutustua kaikkiin taidemuseon kokoelman patsaisiin Kouvolassa. Opastus kulkee 3,5 kilometrin pituista keskustareittiä Matkakeskukselta Kouvola-talolle. Aluekohteita on poimittu myös Kuusankoskelta, Elimäeltä ja Sippolasta. Kaikkiaan patsaskohteita on 37. Kouvolan taidemuseon patsaat ja muistomerkit.

Kouvolan sotahistoriaa 

Oletko kuullut, että erään tarinan mukaan kuningas Kustaa III joutui pakenemaan alusvaatteisillaan Valkealan pappilan ikkunasta? Tutustu Kustaan sodan citynomadireittiinKouvolan sotahistoria-reitillä on 10 sotahistoriakohdetta, jotka ovat 1700-luvun lopun venäläisten ja ruotsalaisten rakentamia linnoituksia, redutteja sekä Kustaa III sodan aikaisia taistelupaikkoja. 

Citynomadi mobiiliapplikaatio on henkilökohtainen matkaoppaasi milloin haluat ja missä haluat. Puhelimeen ladattavasta sovelluksesta löydät valmiiksi suunniteltuja kierroksia ja tarinoita kohteista. 

Kyseessä on varsin matalan kynnyksen matkaopas, sillä häntä ei tarvitse varata etukäteen. Tarvitset vain ilmaisen sovelluksen ja sitten matkapaketti on valmis. Voit ladata oppaan esimerkiksi Kouvolan keskustan maksuttomassa WiFi-verkossa, jonka jälkeen reitit toimivat myös offline tilassa.

Kiinostaako historia, lue täältä Kouvolan historian lyhyt oppimäärä.

 

 

 

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.