Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Tekemistä Kouvolassa

Päivitämme listaa Kouvolan kohteista ja palveluista, mikä on auki ja mitä kaikkea kivaa Kouvolassa voi tehdä!
Huom! Muista aina varmistaa aukiolotiedot kohteen omilta sivuilta tai sosiaalisen median kanavista. 

Jaa somessa

Hauskanpitoa kaikenikäisille

Tykkimäen Huvipuisto on auki vielä pari kesäviikonloppua ja päättäjäiset pidetään la 12.9! 
Tänä kesänä kaikki ostavat sisäänpääsylipun, joka on samalla myös pääsylippu laitteisiin. Pienet lapset, 90cm ja pienemmät, pääsevät veloituksetta.
Myös Tykkimäen Action Park on auki. Tilaa pääsyliput verkkokaupasta

Tykkimäellä valvonta hoidetaan turvallisesti omavalvonnan kautta ja tarkkaillaan hlömääriä laskennan avullla puistoihin. Ostamalla rannekkeen etukäteen netistä, varmistaa sisäänpääsynsä haluamalleen päivälle.

Kulttuuri ja museot

Tutustu Kouvolan museoihin! Ainutlaatuinen Unescon maailmaperintökohde Verla  kertoo Suomen historiaa ja on avoinna sielä syyskuun. Kouvolatalolla sijaitsevassa  Poikilo museoissa on Taidemuseossa avautunut näyttely Luonnon edestä – teoksia Heinon taidesäätiön kokoelmista. Kaupungin museossa jatkuu Kartanoiden Kouvolaa näyttely.

Tee retki Ankkapurhan kulttuuripuistoon jossa koet elävää teollisuusperinnettä sekä kartanokulttuuria tai pelaa vaikka frisbee golfia upeissa maisemissa. Vieraile myös Taidekeskus Antareksessa.

Kuusankoskella Taideruukki ja Taidetupa PikkuSelma ovat avoinna.Tarkista liikkeiden aukiolot vielä puotien omilta facebook sivuilta.

 Moision taide –ja pitokartanon  syysnäyttely avautuu 5.9.

Opastetut kierrokset

Kouvolan matkailuoppaiden järjestämillä Kouvolan kesäkierroksilla pääset tutustumaan hautuumaihin, kasarminmäkeen, Mustilaan, onpa mukana opastettu pyöräilyreittikin. Kierrokset jatkuvat syyskuulle pe 11.9. asti.
 ​

Saunomaan ja Uimaan

Tykkimäen sauna tarjoaa upean saunaelämyksen Käyrälammen rannalla ja sauna lämpiää päivittäin. Aamusauna ja aamiainen joka perjantai klo 6.00 -10.00. Kesäksi valmistui rannalle iso terassi kaikille asiakkaille, vuokrattavana myös suppilautoja ja kanootteja.

Kouvolan uimarannat ja uimahallit avautuvat jälleen ja on tärkeää muistaa yleiset hygienia- ja turvallisuusohjeet. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) on julkaissut uintietiketin. Kouvolan uimahallien aukiolot näet täältä.

 

Shoppailu ja kauppakeskukset

Kauppakeskus Veturissa liikkeetravintolat ja kahvilat on avattu, kuten myös Prisman ravintolamaailmassa.
Kävelykatu Manski on Kouvolan kesäolohuone, suuntaa sinne viihtymään terassille ja liikkeisiin!

Ulkoile ja liiku

Iiitti Golf tarjoaa golfia kauniissa maalaismiljöössä ja keilaamaan pääsee Happy Bowlingin tiloissa Kouvolan keskustassa.
Kouvolasta löytyy mainiot luontopolut ja pyöräilyreitit sekä hieno metsäpuisto Arboretum Mustila. Repoveden knasallispuistoon pääsee vielä syyskuun viikonloppuna bussilla sekä lisäksi 24.-25.10.

Kimolan kanava on avautunut. Tule veneellä tai ajele maanteitse katsomaan sulutusta ja kahvittelemaan kanavan konttikahvilassa .

Elokuviin

Näytökset jatkuvat Kino 123:ssa sekä Studio 123:ssa Kuusankoskella. Joko olet nähnyt Aika jonka sain leffan?

Ravintolat, kahvilat ja majoitus

Suuri osa ravintoloista ja kahviloista avaa ovensa 1.6. Myös uusia kesäterasseja avataan. Tarvitsetko yösijaa, hotelli vai mökki?
Uudistunut Original Sokos hotel Vaakuna avaa osan hotellista jo kesäkuun alussa, varaa teemahuone; Repovesi, Tykkimäki tai Pentik!

Mitä Kouvolassa tapahtuu?


Teatterinäytökset, konsertit ja muut tapahtumat näet tapahtumakalenterista. 
Tulossa 12.-13.9. Lähiruokamessut Elimäellä ja 13.9. Wanhan ajan markkinat Museokorttelissa.