Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Ihmiset katselevat matkamuistoja ja nauttivat kahvilan virvokkeita Verlan pihaympäristössä

Valitse paikallinen

Kouvolassa voit tehdä kestäviä valintoja niin majoituksen, käyntikohteiden kuin ravintola- ja kahvilapalveluiden suhteen. Monipuolisesta palvelu- ja kulttuuritarjonnasta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Valitsemalla paikallisesti tuet alueen yrittäjiä sekä lisäät hyvinvointia ympärilläsi.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Kouvolassa nukut yösi hyvin ja levollisesti halutessasi puhtaassa luonnossa, vesistöjen rannalla tai metsän keskellä. Alueelta löytyy paljon monipuolisesti erilaisia majoitusvaihtoehtoja aina tunnelmallisista hotelleista ja vanhoista kartanoista kodikkaisiin mökkeihin sekä leirintäalueisiin. Osa majoitusliikkeistä on ympäristösertifioituja ja mukana Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmassa. STF- merkki on myönnetty myös majoitupalveluja tarjoaville Woikoski Feelingille sekä Original Sokos hotel Vaakunalle Kouvolassa.

Runsas ravintolatarjonta pitää huolen siitä, että Kouvolassa nälkä ei pääse yllättämään. Persoonallisista ravintoloista ja kahviloista löydät perinteisiä herkkuja, mutta myös uudempia makuelämyksiä. Älä myöskään unohda tutustua paikallisesti tuotettuun lähiruokaan sekä muihin erikoisuuksiin.

Haluatko harrastaa ja liikkua yksin vai kaipaatko apua retkellesi? Kouvolassa pääset esimerkiksi golfaamaan, uimaan, laskettelemaan ja retkeilemään tai veneilemään luonnon helmassa. Paikalliset Metsähallituksen kestävän matkailun periaatteisiin sitoutuneet ohjelmapalveluyritykset varmistavat, että tekeminen ei lopu reissun aikana kesken. Kouvolasta löytyy lisäksi runsaasti nähtävää ja koettavaa perinteisen kulttuurin ystäville.