Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Kouvolan kesäkierrokset 2020

Ota opas ja tutustu Kouvolaan. Kuulet tarinoita menneestä, nykyajasta ja tulevasta.

Jaa somessa

Oppaan mukana on helppo ”lähteä lentoon”

Kouvolan matkailuoppaat ry:n kesäkierroksilla pääset tutustumaan moniin kohteisiin kuten Kasarminmäkeen, Mustilaan, puistoihin, Koskenrantaan ja  onpa mukana opastettu pyöräilyreittikin. Myös Iitissä vieraillaan Radansuussa.
Kierrokset ovat tiistaisin alkaen 7.7. ja jatkuvat syyskuun alkuun. ​

Kouvola on myös Alvar Aalto kaupunki
 Alvar Aalto kierrokset oppaan johdolla järjestetään Inkeroisissa keskiviikkoisin 8.7.,22.7.,5.8.,19.8. ja 2.9.

Elokuussa tulossa Niivermäen luonnonsuojelualue kierros, alue sijaitsee melkein keskustassa kauppakeksus Veturin kupeessa. Luontopolku kierretään kuunnellen historiaa sekä tarinaa ainutlaatuisesta luonnosta.

Lisätietoa kierroksista saat Kouvolan kesäkierrokset 2020 esitteestä sekä kouvolanmatkailuoppaat@gmail.com ja puh. 040 187 0383

Ankkapurhan kulttuuripuiston tarinakierrokset

Anjalan kartanon tarinakierroksella kuulee kartanon historiasta ja elämästä entisaikaan. Myös Kouvolan kartanohistoria tulee tutuksi tiistaisin ja lauantaisin järjestettäville kierroksille lähdetään Makasiinkahvilan edestä. Varaa kierros täältä.

Verlan historiapolku

Verlan historiapolun opastukset ovat joka lauantai ja sunnuntai klo 14:00 koko heinäkuun ajan! Liput opastuksille vain museon infosta. Kierroksilla on säävaraus ja maksimi osallistujamäärä 20 henkilöä. Verlan puuhiomo ja pahvitehdas.

Omatoimisesti kävellen

Voit tutustua mobiilisti esimerkiksi Kouvolan patsaisiin tai bongaa ne kävelylenkilläsi. Kouvolassa on myös citynomareittejä. Lisätietoa täällä.