Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Kouvolan kesäkierrokset 2020

Ota opas ja tutustu Kouvolaan. Kuulet tarinoita menneestä, nykyajasta ja tulevasta.

Jaa somessa

Oppaan mukana on helppo ”lähteä lentoon”

Kouvolan matkailuoppaat ry:n kesäkierroksilla pääset tutustumaan moniin kohteisiin kuten Kasarminmäkeen, Mustilaan, puistoihin, Koskenrantaan ja  onpa mukana opastettu pyöräilyreittikin. Myös Iitissä vieraillaan Radansuussa.
Kierrokset ovat tiistaisin alkaen 7.7. ja jatkuvat syyskuun alkuun. 11.9. viimeinen kierros lähtee matkakeskukselta 17.30 museoveturi Ruuhveltin edestä.​

Kouvola on myös Alvar Aalto kaupunki
 Alvar Aalto kierrokset oppaan johdolla järjestetään Inkeroisissa keskiviikkoisin 8.7.,22.7.,5.8.,19.8. ja 2.9.

Lisätietoa kierroksista saat Kouvolan kesäkierrokset 2020 esitteestä sekä kouvolanmatkailuoppaat@gmail.com ja puh. 040 187 0383

 

Verlan historiapolku

Verlan historiapolun opastukset ovat joka lauantai ja sunnuntai klo 14:00 koko heinäkuun ajan! Liput opastuksille vain museon infosta. Kierroksilla on säävaraus ja maksimi osallistujamäärä 20 henkilöä. Verlan puuhiomo ja pahvitehdas.

Omatoimisesti kävellen

Voit tutustua mobiilisti esimerkiksi Kouvolan patsaisiin tai bongaa ne kävelylenkilläsi. Kouvolassa on myös citynomareittejä. Lisätietoa täällä.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.