Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Esteetön huone Sokos Hotel Vaakunassa Kouvolassa

Majoitus Kouvolassa

Etsitkö esteetöntä majoitusta Kouvolassa? Katso meidän vinkit. 

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Esteetöntä majoitusvaihtoehtoa etsivälle paras vaihtoehto on Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Juuri uudistetussa hotellissa on kaksi tilavaa, standard-luokan esteetöntä huonetta. Viihtyisissä huoneissa on perusvarusteiden lisäksi muun muassa runsaasti tilaa liikkua, kaksi sähkösäätöistä sänkyä sekä esteetön kylpyhuone, jossa on suihkutuoli. Myös hotellin yleiset tilat ovat esteettömät. Hotellin Frans & Rose -ravintola on yksi kaupungin suosituimmista kohtaamispaikoista.

Hotelli Scandic Kouvolassa on huomioitu kuulovammaisten esteettömyys yleisten tilojen induktiosilmukalla ja huoneeseen saatavalla värinäherätyskellolla/palohälyttimellä, mutta liikkumisen kannalta esteettömiä huoneita hotellissa ei ole.