Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Kouvolan matkailuesite 2022 tehdään nyt

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Ensi vuoden matkailuesite tehdään nyt!

VisitKouvolan pääesite vuodelle 2022 on nyt tekeillä.  Esite tulee olemaan aikakauslehtityyppinen ja mukaan otetaan myös yritysten omia ilmoituksia.

Esite ilmestyy tammi-helmikuussa 2022. Painosmäärät (minimi): suomenkielinen 18.000 kpl, englanti 4.000 kpl ja venäjä 4.000 kpl. Varaudumme myös lisäpainoksiin vuoden mittaan, jos niihin on tarvetta.

Esite on jaossa kaikissa VisitKouvolan myynti- ja esittelytilaisuuksissa, jakelupisteissämme eri puolilla kaupunkia ja valtakunnallisesti mahdollisuuksien mukaan. 

Haluathan yrityksesi palvelujen näkyvän esitteessä? Lähde siis mukaan esitteeseen yrityksesi omalla ilmoituksella.

Mediakortista saat lisätiedot ja ilmoitustilavarauksella varmistat yrityksesi näkyvyyden esitteessä. Toimi heti tai ainakin 18.10.2022 mennessä ja varaa ilmoitustila esitteestä täyttämällä  varauslomake.  Aineistopäivä on 1.11.2021.

Esitteen ulkoasu noudattaa Kouvolan kaupungin uutta brändi-ilmettä. Sen vuoksi ilmoitusten koot muuttuvat. Eli  yrityksesi  ilmoitus tämän vuotisessa esitteessämme ei enää välttamättä käy sellaisenaan uuteen esitteeseen. Tarkista ilmoitusten koot oheisesta mediakortista. 

Huom! Vanhat ilmoitukset eivät käy. Mediakortista löytyvät uudet ilmoituskoot.

 

Ilmoitustila laskutetaan esitteen ilmestyttyä tammi-helmikuussa 2022.

Ilmoitustilavaraukset: paivi.oksanen@kouvola.fi

Muut esitteen tiedot: raija.sierman@kouvola.fi