Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Matkailun kehittämishankkeet

VisitKouvolan käynnissä olevat matkailun kehittämishankkeet.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Lähilomien väylä -projektin päätavoitteena on lisätä maaseudulla toimivien mikro- ja pk-yritysten tuotteistus- ja markkinointiosaamista. Lue lisää Lähilomien väylä -projektista täältä.

Paalupaikka-projektin tehtävänä on auttaa paikkakunnan yrityksiä saamaan maksimaalinen hyöty tapahtumasta. Lue lisää Paalupaikka-projektista täältä.

Kasvua tapahtumiin e-työkalupakilla -projektin ydintä on tiedon jakaminen pk-yrityksille tiedonsiirron nopeasta kehittymisestä informaatioteknologiasta, robotiikasta jne. Lue lisää e-työkalupakki-projektista täältä.

Sustainable Travel Kymenlaakso edistää Kymenlaakson matkailun kehittymistä kestävän matkailun kohteeksi ja tukee siten alueen matkailusektorin toimintaedellytyksiä ja pitkäjänteistä kehittymistä. Lue lisää projektista täältä.

Talenttimagneetti houkuttelee osaajia Kouvolaan. Lue lisää Talenttimagneetti-projektista täältä. 

Kokka - Kansainväliset työyhteisöt ja osaajat Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa. Hankkeessa valmennetaan yrityksiä vastaanottamaan kansainvälisiä osaajia ja tuetaan osaajien integraatiota seutuun ja sen yrityksiin.Lisätietoa projektista täältä.