Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Matkailun kehittämishankkeet

VisitKouvolan käynnissä olevat matkailun kehittämishankkeet.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Paalupaikka-projektin tehtävänä on auttaa paikkakunnan yrityksiä saamaan maksimaalinen hyöty tapahtumasta. Lue lisää Paalupaikka-projektista täältä.

Kasvua tapahtumiin e-työkalupakilla -projektin ydintä on tiedon jakaminen pk-yrityksille tiedonsiirron nopeasta kehittymisestä informaatioteknologiasta, robotiikasta jne. Lue lisää e-työkalupakki-projektista täältä.

Matkailu- ja palveluyritysten kasvuohjelman avulla nopeutetaan Kymenlaakson yritysten elpymistä korona-ajasta ja tuetaan niiden taloudellista kasvua. Tavoitteena on vahvistaa matkailuyrittäjien ja työntekijöiden osaamista ja hakea kasvua kansainvälisiltä markkinoilta ja kotimaasta, kasvattaa yritysten valmiuksia kansainvälistä kenttää varten sekä kasvattaa matkailualan liikevaihtoa ja työllisyyttä. Tavoitteena on erityisesti yrittäjien osaamisen vahvistaminen ja keskinäinen verkostoituminen ja vertaistuki sekä koko maakunnan yritysverkoston vahvistuminen matkailu- ja palvelualalla. Lisätietoa toimenpiteistä tulossa elokuussa 2022. Lue hankkeesta lisää täältä.

 

Muut Viestintä ja VisitKouvolan hankkeet:

Kokka - Kansainväliset työyhteisöt ja osaajat Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa. Hankkeessa valmennetaan yrityksiä vastaanottamaan kansainvälisiä osaajia ja tuetaan osaajien integraatiota seutuun ja sen yrityksiin.Lisätietoa projektista täältä.