Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X

Manskilta majoitukseen

Kouvolan kahvila-, terassi- ja yöelämä keskittyy kävelykadun Manskin läheisyyteen. Yösijoja löytyy kävelymatkan päästä.

Jaa somessa

Vihreässä Kouvolassa on monta keuhkoa, mutta yksi sydän, kävelykatu Manski. Manski alkaa Kouvolan kaupungintalolta ja kulkee päättäväisesti monen ravintolaterassin ohi ennen kuin päättyy ennen rautatieasemaa.

Koska keskustassa ei ole järveä eikä jokea, Manskin keskelle rakennettiin kapea uoma. Pian huomattiin, että kouvolalaiset kompuroivat siihen jaloillaan ja kaatuivat siihen pyörineen, joten puro peitettiin vähin äänin kannella.

Hotellit hollilla

Keskustan hotelleihin ei ole Manskilta pitkä matka. Scandic Kouvola sijaitsee ihan sen kupeessa, Turistihovi ja Vaakuna kävelymatkan päässä, mutta vastakkaisissa suunnissa.

Hotelli Sommeloon pitää lähteä Manskilta taksilla tai bussilla. Sommelo sijaitsee Kuusankoskella Kymijoen varrella, lähellä Kuusankoskitalon kulttuuririentoja ja ravintola Hospoda Papírnaa, jossa on laajan olut- ja siiderivalikoiman lisäksi tarjolla tsekkipurkeria, paikallisia makkaroita ja jälkiruoaksi kylpylävohveleita.

Turistihovin alakerrassa on Pub123, Scandicissa ravintola Huviretki ja Vaakunassa ravintolat Frans & Rose ja Aula. Brittiläistyyppisessä Aulassa on iso juomavalikoima, listalla ”sormiruokaa” ja toisinaan viihdykkeenä elävää musiikkia, improteatteria ja muita esiintyjiä.