Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
kahvikuppi ja tietokone

VisitKouvolan tilaisuudet ja tapahtumat

VisitKouvola järjestää pitkin vuotta erilaisia tilaisuuksia, tapahtumia ja yhteisiä aamu- tai iltapäiväkahvihetkiä alueen matkailu- ja kaupan alalla toimiville yrittäjille ja sidosryhmille. Ajan henkeen sopien tilaisuuksiin on aina mahdollista osallistua myös etänä.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Muutos: Koronapandemiasta ja Kouvolan kaupungin koronaohjeistuksesta johtuen tämä tilaisuus siirtyy pidettäväksi tammikuussa 2022.

Vuoden 2022 vierailujen suunnittelupalaveri to 9.12. klo 14 Kymen Paviljongissa

Haluatko osallistua matkanjärjestäjien, median ja vaikuttajien vierailuihin, niiden suunnitteluun ja tarjota yrityksesi vierailukohteeksi?

Kutsumme sinut mukaan suunnittelupalaveriin VisitKouvolan ja muiden yritysten kanssa. Suunnitellaan yhdessä vuoden 2022 tutustumismatkoja alueellemme.

  • Esimerkkinä keväällä 2022 matkajärjestäjille tarjottava laiva-bussi kierros, jonka pääkohteena on Kimolan kanavaristeily. Ideoidaan yhdessä siihen liittyvän laiva-bussikierroksen sisältöä ja oheisohjelmaa.
  • Tilaisuus on vapaamuotoinen, jonka lopputuloksena syntyy muutama ehdotus matkanjärjestäjien ja median tutustumismatkoiksi.
  • VisitKouvola hoitaa matkanjärjestäjien, median ja vaikuttajien kutsumisen sekä käytännön järjestelyt.
  • Tämä on osa VisitKouvolan uutta toimintamallia.

Tilaisuus pidetään Kymen Paviljongilla torstaina 9.12. klo 14-16.

Tilaisuudessa on tarjolla pientä syötävää ja glögiä.

Ilmoittaudu tarjoilujen vuoksi ti 7.12. klo 10 mennessä: https://link.webropol.com/ep/VisitKouvola09122021

Lisätietoja: matkailu (a) kouvola.fi ja paivi.oksanen (a) kouvola.fi

 

Ps. Kurkkaa myös VisitKouvolan valmennukset ja koulutukset -osio!