Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Golfaamaan rennolla asenteella

Golf on erittäin suosittu ulkoilmapeli ja sitä harrastetaan ympäri maailmaa. Golf sopii kaikenikäisille ja sillä on lukuisia positiivisia terveysvaikutuksia. Liikunta ystävien kanssa upeissa maisemissa, hyvin hoidetulla kentällä, on paras tapa huolehtia omasta mielestä ja kunnosta.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Golfin pelaaminen on Suomessa erityisen helppoa, sillä kenttiä löytyy ympäri Suomen. Kouvolassa on neljä erilaista kenttää.

KoskiGolf

Eerolassa, Kymijoen kauniissa maisemissa sijaitseva KoskiGolf on yhdistelmä upeinta luontoa, perinteikästä seuratoimintaa ja ajankohtaisia palveluita. Kymijoki näkyy heti ensimmäisen kerran ajettaessa portista alueelle ja sen jälkeen melkein jokaisella väylällä. Luonnonkaunis 18-reikäinen kenttä, laajat harjoitusalueet ja monenlaiset palvelut muodostavat kokonaisuuden, joka täyttää vaativammankin harrastajan odotukset. Ravintola Clubi palvelee kaikkia Eerolassa vierailevia. Myös tyky-päivän tai yritystapahtuman järjestäminen ohjelmineen onnistuu mainiosti yhdessä KoskiGolfin henkilökunnan kanssa.

Iitti Golf

Iitin golfkenttä on 18-väyläinen, hyväkuntoinen ja luonnonkaunis kenttä kahden järven välissä. Iitin kentälle mahtuu pelaamaan lyhyelläkin varoitusajalla. Pelaaminen etenee sujuvasti ja kenttä tarjoaa haastetta kaiken tasoisille pelaajille. Aivan Iitti Golfin vieressä sijaitsee Radalla Resort. Hyödynnä siis yhteinen golf- ja majoituspaketti!

Iitti Bogey Golf sijaitsee Kouvolassa ja se on par 3 harjoituskenttä. Tullessaan pelaamaan pelaajan ei välttämättä tarvitse omistaa harrastusvälineitä, green cardista puhumattakaan. Vuokrabägit ja -mailat ovat lainattavissa klubikioskin ollessa avoinna. Tarkista aukioloajat.

Lampila Golf

Lampila Golf sijaitsee Jaalassa. Se on 9-väyläinen, tasoituskelpoinen ja rauhallinen kenttä, joka sopii erinomaisesti myös vasta-alkajille.