Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Syksyinen Kouvola kaupunkipyörällä

Kouvolalainen Pinja päätti yhteistyössä VisitKouvolan kanssa tutustua kotikaupunkiinsa uusin silmin. Syksyn juttusarjassa Pinja nostaa esille kotikulmiensa hienoimpia puolia – juuri niitä, joita kelpaa esitellä myös kylään tuleville vieraille ja näyttää somessa. Juttusarjan aiheisiin voit tutustua myös TikTokissa! Laita seurantaan Pinyaphat 2 ja katso, miltä Kouvola näytti kaupunkipyörän selästä.

 

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Kouvolassa on jo jonkin aikaa voinut vuokrata kaupunkipyöriä. Pyörät löytää helposti, koska ne ovat aina oransseja ja niissä on logo, jonka kaikki tunnistaa jo kaukaa.

Kun haluat vuokrata pyörää, pitää ladata appi. Se on helppoa tehdä ja apin ohjeet ovat selkeät. Appi kertoo, missä pyöriä on ja kaikilla pyörillä on nimi. Siitä tuntee, minkä pyörän valitsee. Muista vain laittaa bluetooth-yhteys päälle puhelimessa, niin lukko aukeaa.

Pyörällä on kiva liikkua Kouvolassa. Meillä on hyvät pyörätiet. Voit hankkia kausipassin tai membershipin eli jäsenyyden. Pyörissä on mukana vakuutuskin, upeaa! Sitten saat alennuksia ja etuja. Jos tarvitset pyörää vain joskus, on helppoa lainata sitä vähäksi aikaa, ja se on halpaa, usko pois.
Donkey-pyöriä on Kouvolassa 60 kpl ja pyöräasemia on yli 20, niitä on myös Kuusankoskella ja Voikkaalla. Appista voit kurkata, onko myös sähköpyörää saatavilla.

 

 

Itse nautin ajaa pyörällä ihan vaan huvin vuoksi ja katsella kaupunkiamme. Donkey-pyörä on kevyt ajaa. Siinä on valot eteen ja taakse. Pimeälläkin on siten turvallista kulkea. Kun haluat liikkua kaupungissa, nyt ei tarvitse edes ostaa omaa pyörää.

Donkey on tosi ihana. Pyörän saa 24/7. Muista vain, että puhelin on mukanasi. Muistetaan kaikki turvallinen liikenne. Hyvää matkaa Donkey-pyörällä!
Lisätietoa pyörän vuokraamisesta.

Pyöräilyterveisin, Pinja