Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Pyöräillen Kouvolassa

Vinkit Kouvolan talveen

Talvella kannattaa mennä ulos sillä tekemistä Kouvolassa riittää! Täältä löytyy talvisin kymmenittäin ulkojäitä luisteluun sekä valaistuja latuja 110 km verran.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Tekeminen ei siis ihan äkkiä lopu Kouvolassa kesken, vaikka pitäisi pidemmänkin loman. Kouvolassa on loistavat puitteet viettää talvista lomaa perinteisissä merkeissä ja kaupungista löytyy myös paljon muuta mukavaa puuhaa lomasen ratoksi.

Laskettelurinteitä ei tarvitse lähteä kaukaa etsimään sillä Mielakan Rinnekeskus sijaitsee vain pienen pyrähdyksen päässä keskustan muista palveluista. Mielakka avaa laskettelukauden 4.12. ja on avoinna muina päivänä paitsi maanantaisin. 

Ajankohtaista talviurheilusta

Kuusankosken urheilupuistossa tekojää on jo avoinna päivittäin ja innokkaimmat luistelijat ovatkin jo käyneet ulkojäillä. Useita ulkojäitä on jo jäädytetty, tarkemmat tiedot Kouvolan ulkojäistä.

 Anjalan ja Valkealan tykkilumiladut ovat avoinna ja hyvässä hiihtokunnossa. Valkealan lenkin pituus on noin 1,8km ja Anjalan maastossa latu kiertää noin 2,3 km lenkin ja hiihtämään pääsee sekä vapaalla että perinteisellä tyylillä. Ladut on valaistu klo 21.30 asti.

Muiden hiihtolatujen pohjia kunnostetaan ja reittejä raivataan. Ajankohtaiset tiedot laduista ja niiden kunnospidosta löydät Kouvolan kaupungin sivuilta.