Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Hurraa-huuto naisille Kouvolasta

Maaliskuussa vietetään kansainvälistä naistenpäivää. Päivän tarkoitus on juhlistaa naisia ja edistää pyrkimystä sukupuolten väliseen tasa-arvoon.

Tässä vinkkimme, miten juhlia naisia kouvolalaiseen tapaan!

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Sano se kukkasin

Aina ei voi olla kedon kaunein kukka, mutta voi silti olla pellon paras peruna – tai hakea kedon kauneimmat kukat kaupasta! Ruusupuusta,  Kouvolan Kukkakaupasta tai Rosariumista saat upeasti sidotut kimput tuoksuvana viemisenä. Jos elämäsi nainen on kärsivällistä sorttia, miten olisi siemeniä suoraan Arboretum Mustilasta? Siemenistä itse kylvetty alppiruusu puutarhassanne: ei muuten ole joka emännällä!

Tie sydämeen käy vatsan kautta

Naistenpäivänä kukaan nainen ei ansaitse kärsiä nälkäkiukusta, joten pidähän pöytä koreana.

Lihansyöjätär arvostaa Palvilihan tuotteita. Hae niitä suoraan tehtaanmyymälästä tai kaupungin hyvinvarustelluista ruokakaupoista. Suosittelemme heittämään reppuun pari pakettia juustojalapenogrillimakkaraa ja lähtemään reippailuretkelle Alakylän luontopolulle tai uudelle Käyrälammen ulkoilureitille.

Kaipaako naisesi Aasian auringon alle? Äkkilähtö mausteisiin makuihin ja Thaimaan tuoksuihin onnistuu Kouvolan keskustassa Thai Ravintola Chon Thongissa. Täällä on kattava vegevalikoimakin, jos makkara ei ole mieleen. Ruokailun jälkeen voi vaikkpa nautiskella jälkiruokakahvit Kahviputiikki Papulaarissa.
 

Naisenergiaa elokuvissa

Skimbagirls –leffa pyörii Kauppakeskus Veturissa, joten girl power –annoksen saatte takuuvarmasti Kino 123 –leffateatterin pehmeissä penkeissä. Elokuvia tarjoillaan myös sisarteatterissa Studio 123:ssa.

Kouvolan naiset nauttivat myös äänioikeudesta, turvallisesta elinympäristöstä, ansiotasosta, puhtaasta vedestä ja luonnosta sekä vaikuttamismahdollisuuksista. Lue lisää Naistenpäivästä YK-liiton sivuilta.