Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Käyrälammelle viihtymään

Käyrälammen rannoilla on monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja ja palveluita kaiken ikäisille ja erilaisia loma- ja vapaa-ajanviettohetkiä etsiville.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Kouvolan suosituin uimaranta vetää kesähelteillä kävijöitä läheltä ja kaukaa. Käyrälammen vilvoittaviin vesiin voi tutustua myös vaikkapa sup-lautailemalla tai melomalla.
Välineitä ei tarvitse omistaa, vaan ne voi vuokrata paikan päältä esim täältä Saimaan Palju.  Aquaparkin  loiskeissa vierähtää tunti jos toinenkin ja saunomaan pääsee Tykkimäen Saunassa.

Jos mieluummin viettää aikaansa kuivalla maalla, siihenkin löytyy tekemistä. Käyrälammella on beach volley -kenttiä, piknik-alue grillauspaikkoineen sekä koira-aitaus, jossa koirille on pääsy veteen kahlailemaan! Käyrälampi DiscGolfPark sijaitsee valtatie 15:n toisella puolella, minne pääsee alikulkua pitkin Käyrälammen paikoitusalueilta.

Kahvila- ja ravintolapalvelut löytyvät aivan toiminnan keskipisteestä, mm kesällä avautuvasta Lammenrannan ravintolasta. Käyrälammella voi viettää monta lomapäivää poistumatta alueelta ollenkaan! Tykkimäki Resortin mökeissä ja leirintäalueella on vaihtoehtoja monenlaiseen yöpymiseen. Lomailijoiden lisäksi kokousvieraita hemmotellaan Resortissa räätälöidyin palveluin.

Ympärivuotisia palveluita tarjoavat Tykkimäen Sauna ja Tykkimäki Resort. Talvisin Käyrälammen kautta kulkee keskustan ja Valkealan välinen hiihtolatu, jolle on helppo hypätä suoraan majoituksesta tai piipahtaa autolla hieman kauempaakin.