Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Kansainvälinen rallicrosskisa Kouvolassa

RallyX on rallicrossin Pohjois-Euroopan maiden mestaruussarja, jonka toinen tapahtuma eli osakilpailut 3 ja 4 ajetaan vuonna 2022 Kouvolan Tykkimäellä.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Sarja alkaa Ruotsin Höljesissä toukokuun puolivälissä. Sarjaan on ilmoittautunut reilut 100 kuljettajaa ja nyt, kun SM-sarja Suomessa alkaa vasta heinäkuussa, mukana Kouvolassa on varmasti myös monta kotimaista ja paikallistakin kuljettajaa. 

Järjestävä seura, Valkealan Urheiluautoilijat, on tehnyt RallyX:n kanssa kolmivuotisen sopimuksen eli Kouvolassa kilpaillaan sarjan merkeissä myös vuosina 2023 ja 2024.

RallyX ajettiin Kouvolassa viimeksi 2019. Viimeinen kansainvälinen rallicrosstapahtuma Tykkimäellä oli MM-osakilpailu tuplana vuonna 2020, joka jouduttiin koronan takia ajamaan tyhjille katsomoille. Nyt uskotaan, että Tykkimäen rinteet saadaan täyteen rallicrossin ystäviä.

Nähtävää riittää varmasti! Kuljettajille vaativa ja vaihteleva rata on ollut kansainväliselläkin tasolla todella tykätty. 

Osakilpailuissa on mukana luokat Supercar, Supercar Lites, CrossCar, XCar Junior sekä Open 2WD. 

Lippuja tapahtumaan saa ostettua ennakkoon. VIP-liput ovat myynnissä ainoastaan ennakkoon ja niitä on rajoitetusti. Päivälippuja saa myös portilta. Ostamalla lipun ennakkoon, pääset ohituskaistaa jonojen ohi sisään. 25 € / pva, 40 € / 2 pva, VIP 120 € / pva. 

Paljon siis nähtävää ja vauhdikkaita lähtöjä tulee olemaan Tykkimäen viikonloppu täynnä. 

Lisätiedot: 

www.rallyxkouvolafinland.com

rallyx.se