Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X
Vuokramökit Kouvolassa

Mökkejä siellä ja mökkejä täällä

Kouvolassa on 450 järveä ja noin 7700 kesämökkiä, mitä nyt tuossa pikaisesti laskeskeltiin. Jos millekään niistä ei pääse mökkivieraaksia, vuokrata voi oman mökin sopivaksi katsomansa järven rannalta.

Jaa somessa

Aina ei valitettavasti voi irtautua arjesta moneksi viikoksi, kuten kesälomalla konsanaan. Onneksi Kouvolassa on reilusti loistavia mökkejä myös pikaisiin viikonlopun rientoihin! Jo pari päivää mökkimaisemissa rentouttaa ja arkeen saa reilusti lisää virtaa. Toki koskaan ei ole liian aikaista tiedustella kesälomaksi piilopirttiä luonnon rauhasta.

Verlan tehdasmuseon ja ruukkikylän alueella on tarjolla mökkimajoitusta  ja lähellä sijaitseva Keto-mökit  vuokraa omilla grillipaikoilla varustettuja mökkejä Jaalassa. Käyttöön saa myös soutuveneen ja polkupyöriä. Retkeillä voi vaikkapa Verlan 6000 vuotta vanhojen kalliomaalausten luo. Myöskään Repovedelle  tai Heisanharjun ulkoilualueelle ei ole pitkä matka.
Woikoski Feelingin
palveluihin kuuluu myös erilaiset majoituspalvelut.Tyylikäs, metsästyshenkinen Jahtimaja tilan metsästysmaiden keskellä tarjoaa rauhallisen majoitusmahdollisuuden 4 hengelle. Jos haluat enemmän perinteistä, yksinkertaista savottatunnelmaa ja patikoit Repovedellä, hyvä majapaikka on Haimin eräkämppä retkeilyreittien läheisyydessä.

Vaaleansinistä hääonnea

Jaalalainen Aurantolan  vaaleansininen kartano on nähnyt monet häät ja koivikossa olevat mökit useat hääyöt. Kartanon yläkerrassa on myös vierashuoneita.

Jaalan Kimolassa sijaitseva Kukkulinnan Tupa on 1920 luvulla rakennettu hirsitalo, joka on peruskunnostettu nykyaikaiseksi vierastaloksi. Se sopii erinomaisesti yritysten tiimien ja ystäväporukoiden tapaamisiin. Paikalla voi pitää pienimuotoisia juhlia, synttäreitä ja polttareita. Majoituksen lisäksi Kukkulinnan Tupaan saa juhla- ja ateriapalvelut sekä luontoon liittyviä ohjelmapalveluita.

Mökkejä moneen makuun

Mikkelän matkailumaatila  sijaitsee Elimäen Korialla maaseudun rauhassa, mutta silti lähes valtatie 6:n varrella. Tilalla voit nauttia maaseudun rauhasta tai retkeillä lähiseudun kohteisiin.

Kannuskosken suunnalla puolestaan kannattaa rentouttavia mökkimaisemia ihastella Lakka Villasin laadukkaiden mökkien ja villojen siimeksessä.

Jos kaipaat mökkiä aivan Kouvolan keskustan kupeesta, niin kannattaa ehdottomasti suunnata Tykkimäki Campingin ympäri vuoden vuokrattavissa oleville lomamökeille. Vain pieni pyrähdys keskustan sykkeestä, niin olet mökillä rentoutumassa.

Vääntäjän tilalla  Valkealassa on valittavissa kolme hyvin varustettua talviasuttavaa lomamökkiä. Ne sijaitsevat Kymijoesta lähes Saimaaseen asti ulottuvan Väliväylän varrella. Rämän mökit  sijaitsevat rauhallisella paikalla niinikään Väliväylään kuuluvan Ruokojärven rannalla, lähellä idyllistä Kannuskosken kylää.

Oravahovi, Oravalinna, Oravakolo ja muut Oravasalmen huviloiden ympärivuoden asuttavat huvilat ovat puhdasvetisten ja kalarikkaiden Suola- ja Siikajärvien välisellä niemellä Valkealassa. Hyvinvarustellut huvilat soveltuvat vaativien kokous- ja liikeyritysvieraiden majoituspaikaksi ja laatua arvostavien perheiden käyttöön.

Kouvolan naapurikunnassa, Iitissä, sijaitsevat Yli-Kaitalan lomamökit tarjoavat laadukkaita majoituspalveluita puhtaiden vesistöjen äärellä. Yli-Kaitalalta löydät myös paikallisen erikoisuuden, sammalsaunan.