Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Kouvola kutsuu käymään

Sää viilenee ja illat pimenevät tunnelmallisesti. Jos säät eivä suosi ulkoilua Kouvolassa tekemistä riittää muutenkin!

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Mene metsään! Koko perheen retki upeaan Repoveden Kansallispuistoon kruunaa loman tai viikonlopun ulkoilupäivän. Myös talvinen Repovesi on upea.Lapinsalmen sisäänkäynti tuo retkeen oman elämyksensä. Repovesi auki ympäri vuoden, mutta Ketunlossi on suljettu talveksi 18.11. alkaen.

Kouvolassa luonto on lähellä keskustan tuntumassakin. Kymijoen ja Käyrälammen ulkoilureitit sekä kaupuningin luontopolut tarjoavat jokaiselle sopivia reittipätkiä, kävellen tai pyörällä.

Kesä on lämmin muisto vain, mutta Käyrälammella vesipetoja ja saunojia riittää! Tykkimäen saunalla  koet aidon ”yleisessä saunassa” tunnelman.

Varaa sauna,mökki tai glamping majoitus uudesta upeasta Tykkimäki Resortista. Tykkimäki Resortilla riittää aktiviteetteja myös kesäkauden jälkeen.

Kulttuurinälkä

Kouvolan kulttuurielämä on vilkasta. Kouvolan teatterin syksyn ensi-illassa mm iki-ihana Myrskyluodon Maija. 
Tekisikö mieli konserttiin? Kymi Sinfonietta tarjoilee huippuohjelmistoa syksyyn. Myös Kouvolan kulttuuritalojen ohjelma on runsas. Kouvolan taidemuseo Poikilossa on laaja pelitaiteen näyttely Pelipoikilo.
Viehättävä Kuusankosken taideruukki tarjoaa monenlaista viihdykettä taiteesta kahvitteluun kauniissa tehdasmiljöössä. Tsekkaa myös Pato Klubin konsertit ja Taidetupa Pikkuselma

Kouvolassa ei nälkä ja jano pääse yllättämään. Ainahan maistuu hampurilainen tai pizza, valitse oma suosikkisi sivuillamme olevasta ravintolalistauksesta.

Entä jos keli ei suosi

Kauppakeskus Veturissa syöt, shoppailet, chillailet. Täältä löydät myös elokuvateatterin. Mitähän Kino 123 tarjoaa? Kauppakeskuksen joulu on tehty koko perheen yhetisestä ajasta.

Lapsiperheelle löytyy monenlaista tekemistä sadesäälläkin

Tiedätkö mitä tarkoittaa bulderointi? Seinäkiipeilyä voit kokeilla pian K7 tiloissa kauppakeskus Valtarissa.

Olemme koonneet nostoja tulevista tapahtumista tänne!