Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...

Syksyinen Kouvola kutsuu käymään

Kesä alkaa olla ohi ja päivät kääntyvät syksyyn. Illat pimenevät ja viilenevät tunnelmallisesti lehtien värittyessä kauniisti. Jos säät eivä suosi ulkoilua Kouvolassa tekemistä riittää muutenkin!

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Mene metsään! Koko perheen retki upeaan Repoveden Kansallispuistoon kruunaa loman tai viikonlopun ulkoilupäivän. Syksyn värit Repovedellä ovat upeat ja myös Lapinsalmen sisäänkäynti tuo retkeen oman elämyksensä.

Kouvolassa luonto on lähellä keskustan tuntumassakin. Kymijoen ulkoilureitti tarjoaa jokaiselle sopivia reittipätkiä, kävellen tai pyörällä.

Kesä on ehkä lämmin muisto vain, mutta Käyrälammella vesipetoja ja saunojia riittää, nimittäin Tykkimäen saunalla. Täällä koet aidon ”yleisessä saunassa” tunnelman.

Varaa sauna tai mökki uudesta upeasta Tykkimäki Resortista. Tykkimäki Resortilla riittää aktiviteetteja myös kesäkauden jälkeen.

Kulttuurinälkä

Kouvolan kulttuurielämä on vilkasta. Kouvolan teatterin syksyn ensi-illassa mm iki-ihana Myrskyluodon Maija.

Viehättävä Kuusankosken taideruukki tarjoaa monenlaista viihdykettä taiteesta kahvitteluun kauniissa tehdasmiljöössä. Tsekkaa myös Pato Klubin konsertit ja Taidetupa Pikkuselma

Kouvolassa ei nälkä ja jano pääse yllättämään. Ainahan maistuu hampurilainen tai pizza, valitse oma suosikkisi sivuillamme olevasta ravintolalistauksesta.

Kauppakeskus Veturissa syöt, shoppailet, chillailet. Täältä löydät myös elokuvateatterin. Mitähän Kino 123 tarjoaa?

Entä jos sataa

Lapsiperheelle löytyy monenlaista tekemistä sadesäälläkin. Yksi huippukohteista lasten kanssa onkin Kouvolan Prisma-keskuksessa  sijaitseva Tykkimäki Actionpark!

Tiedätkö mitä tarkoittaa bulderointi? Seinäkiipeilyä voit kokeilla pian K7 tiloissa kauppakeskus Valtarissa.

Olemme koonneet nostoja tulevista tapahtumista tänne!