Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Vuokramökit Kouvolan seudulla

Sammalsauna, hirsimökkejä ja piipahdus strutsifarmilla

Iitistä löytyy vuokralle kesämökki mummommökistä viimeisen päälle varusteltuun luksusmökkiin. Tunnelmoimassa voi käydä sammalsaunassa ja eläinretkellä farmilla, jossa vilisee strutseja, alpakoita ja viiriäisiä.

Jaa somessa

Iitin kohdalla Kymijoki mutkittelee ja laajenee järviksi. Kumpuilevassa maisemassa metsä muuttuu karuista jäkäläisistä kalliomänniköistä syvänvihreisiin kuusikoihin ja reheviin lehtoihin.

Suuret järvet ja joki sivuhaaroineen ovat houkutelleet Iittiin runsaasti kesäasukkaita. Miltei 2600 kesämökin pitäjässä Iitissä voi mökkeillä, vaikkei omaa mökkiä olisikaan.

Mummonmökistä luksukseen

Yli-Kaitalan mökit vuokraa yhtätoista rantamökkiä Kymijoen ja Kettujärven maisemissa Iitissä. On tunnelmallinen mummonmökki, täydellisesti varusteltu Auringonsilta-luksusmökki, viiden makuuhuoneen mökki poreammeella ja liikuntaesteisille sopiva Joutsenlampi-mökki.

Ja jos haluaa vähän erikoisemman saunakokemuksen, Yli-Kaitalan mökeiltä voi tilata käyttöönsä puolipallonmuotoisen, sammalpeitteen alla olevan sammalsaunan.

Siellä voi nauttia kosteasta löylystä, valita kaukosäätimellä mieleisensä valaistuksen, tilata tuoksukoneesta oman saunatuoksun, kuunnella lempimusiikkiaan, laulaa karaokea ja katsella televisiota. Terassilta pääsee vilvoittelemaan ulkoporealtaan lämpimään veteen tai järveen.

Vierailu farmilla

Alpakkoja, poroja, miniatyyrihevonen, strutseja. Kilkkilän Farmi Iitissä on kesäisin melkoinen eläintarha. Paitsi että se on samalla ihan oikea farmi.

Erityisen paljon Kilkkilässä on lintuja. Mökkeilijä voi tehdä päiväretken Farmikierrokselle, jossa näkee valkokakaduja, neitokakaduja, viiriäisiä, fasaaneja ja monia eri kanarotuja kuten brahmoja, orpingtoneja, jättikocheja ja malaijilaisia taistelukanoja.

Tilalla on kahvila ja lähiruokaan erikoistunut Farmipuoti. Strutsia sieltä saa monessa muodossa, säilykkeiden lisäksi pölyhuiskuina ja strutsinmunalamppuina.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.