Visitkouvola käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Sulje X
Kouvolassa on reilusti hyviä pyöräreittejä

Tuo polkupyöräsi Kouvolaan

Musta asfaltti hehkuu kuumana ja mustat renkaat suorastaan hukkuvat tiehen. Pyörän selästä avautuu aivan uusi maailma, olkoon se maailma Kouvola

Jaa somessa

Olet varmasti kuullut, miten helppoa Kouvolaan on tulla autolla, junalla ja bussilla. Noh, kovilta faktoilta ei tahdo päästä koskaan karkuun! Raiteilla ja kumipyörillä liikkumisessa on toki puolensa, mutta Kouvolassa on myös paljon mahdollisuuksia pyöräilyn ystäville.

Kun otat Kouvolaa haltuun pyörällä liikkuen, niin ensisijaisen tärkeä apuväline on Kouvolan pyöräilykartta. Kartasta näet niin suuremmat valtatiet, kuin pienemmät pyörätietkin. Eli eksyminen on tehty todella haastavaksi. Vuonna 2014 laadittuun karttaan on lisätty myös jokunen tärppi matkailijalle alueen kiinnostavista matkakohteista.

Pyörätie on kuuma

Jos majoitut keskustan alueella, niin fillarimatkan päässä on monta mielenkiintoista kohdetta. Esimerkiksi Tykkimäelle pääset viihtymään huvipuiston hurjiin laitteisiin, mutta myös tervehtimään aurinkoa uimarannalle tai saunalle löylyttelemään. Jos kaipaat Kouvolan oman huvikummun rinnalle muunlaista tekemistä, niin ainakin Kaakkois-Suomen suurin kauppakeskus, Veturi, on hyvien pyöräyhteyksien päässä.

Jos et saanut omaa rakasta mummomankelia tai jopoa mukaan Kouvolaan, niin huoli pois. Bike&Hike on erikoistuntu erilaisiin kaksipyöräisiin ja heiltä saat vuokrattua niin maastoon kuin kadulle sopivia hybridejä, mutta myös erikoisempia Fatbikeja.

Jos kaipaat hitusen haastavampia pyöräreittejä, niin Kouvolan kulmilla on myös loistavat mahdollisuudet maastopyöräilyyn. Jos kaupungissa fillarointi käy puuduttamaan, niin nappaa Fatbike alle ja ota suunta kohti luontoa!