Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Iitti Golf sijaitsee lähellä Kouvolaa

Golfia maalaismiljöössä

Iitissä golfista saa nauttia järvien syleilyssä, lempeässä maalaismaisemassa. Lähellä on idyllinen kirkonkylä, joka henkii vanhan ajan tunnelmaa.

Jaa somessa

Kyllä maalla on mukavaa, tiesi Finntrio aikoinaan. Mukavaa maalla on etenkin golfinpeluu.

Uutta! Bogey Golf Kouvolassa on nyt osa Iitti Golfia! Iitti Golf Bogey on golfkeskus lähellä ihmistä. Se on ennakkoluuloton ja avoin harrastuskeskus, jonne aloittelijankin on helppo tulla. 

Iitti Golf sijaitsee idyllisessä maalaismaisemassa lähellä Iitin kirkonkylää. Toisella puolella kenttä rajoittuu Urajärveen ja toisella puolella virtaa Kymijoki, joka on leventynyt golfkentän kohdalla Kirkkojärveksi.

Golffarin silmissä siintää peltoa, metsää ja vanhoja maatilarakennuksia, pohjoisen Kymenlaakson perinnemaisemaa. Suurta pelkoa ei ole, että pallo lentää järveen, mutta vesi-esteeseen sen voi maisemia ihastellessa tietysti lyödä.

Klubi suojellussa navetassa

Niskaportin tilan navetasta kyläläiset hakivat aikoinaan maitoa. Nyt siinä toimii Klubirakennus. Niin navetta kuin tilan entinen päätalo ovat Museoviraston suojelemia.

Iitti Golfia on kehuttu kenttien lisäksi rennosta meiningistä ja Klubirakennuksen pukuhuone- ja suihkutiloista. Klubista saa caddiemaster-palveluiden lisäksi pikkusuolaista ja tilauksesta myös aterioita. Golfautoja on vuokrattavissa, totta kai.

Iitti Golfin Puimala on nimensä mukaisesti entinen puimala, jossa on puitu viljaa. Iitin musiikkijuhlien aikaan siellä kuullaan jammailuhenkisiä konsertteja. Musiikkijuhlien käynnistyessä Niskaportissa pidetään 9-väylän golfkilpailu, joka kruunataan brunssilla.

Rentoa meininkiä

Iitin Golfin 18-väyläinen kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille. Täysimittaisen kentän väylien sisällä on tiiauspaikat par 3 -kentille. Aloittelijat pääsevät kokeilemaan golfausta iltaisin greencardin omaavan golfarin seurassa. Junioreille on vapaita harjoituksia perjantaisin.

Pelaamaan voi tulla myös ilman ajanvarausta, mutta varmuuden vuoksi se on hyvä tehdä. Iitin Golfseurassa on noin 800 jäsentä. Pelaajia tulee lähikuntien lisäksi myös pääkaupunkiseudulta, sillä sieltä ei ole Iittiin kuin puolentoista tunnin matka.

Leppoisaa maalaistunnelmaa luo myös edullisuus, sillä Iiitti Golfin hinnat ovat varsin kilpailukykyiset. Mitä useammin käy, sen edullisemmin pelaa. Ja pelata voi myös vain puolikkaan kierroksen.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.