Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Kouvolan keskustan ilmainen WiFi on huippunopea

Surffailen Kouvolassa

Tyynenmeren aaltoja meillä ei ole tarjota, mutta sitäkin parempi nettiyhteys löytyy.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Jotta saat henkilökohtaisen matkaoppaasi toimimaan, kuulumisesi someen tai virtuaalimonsterit Poképalloon, tarvitset nettiyhteyden. Onneksi meiltä löytyy sellainen, Kouvolan keskustassa voi jokainen käyttää maksutonta WiFi-verkkoa.

Avoin verkko palvelee matkailijoita, asukkaita sekä yrityksiä ja on suunniteltu toimivaksi suurella kuormituksella, on sitä kutsuttu myös Suomen edistyneimmäksi WiFi-yhteydeksi.

Tähän asti verkkoa on pystynyt käyttämään Matkakeskuksen alueella, osassa Hallituskatua ja Kouvolankatua sekä kävelykatu Manskia, Keskikadulla ja torin alueella. Verkko on kuitenkin nyt laajentunut uskomattomiin mittoihin ja lähes koko keskusta on WiFin hellässä syleilyssä! 

Verkko löytyy seuraavilla avoimilla alanimillä:

  • VisitKouvola.fi
  • Kouvola City FREE WIFI
  • #visitkouvola FREE

Tervetuloa surffamaan! Inspiroidu Kouvolasta ja jaa kokemuksesi #visitkouvola tägillä Facebookkiin ja Instagramiin

Suojattu verkko

Suojattu verkko palvelee erityisesti yrityksiä, mutta myös muita käyttäjiä. Suojatun verkon avulla kaikki, jotka joutuvat esimerkiksi työssään siirtämään dataa, joka täytyy turvata, voivat tehdä sen huoletta. Salasanan voi hakea VisitKouvolan internet-sivuilta. Verkko on suojattu palomuurilla ja se yhdistyy runkoverkkoon valokaapelilla. Jokaisella käyttäjällä on oma IP-osoite.

#visitKouvola FREE secure verkon salasana:

KouvolA2015

Suomen edistyksellisin verkko on toteutettu Kouvolan kaupungin, Kouvola Innovation Oy:n sekä käytännön toteutuksesta vastanneen Datasafe Oy:n yhteistyöllä. FREE WiFi –verkon tuki toimii osoitteessa: helpdesk@datasafe.fi.