Siirry pääsisältöön
Sivu latautuu...
Kouvolassa älylaitteesi on henkilökohtainen matkaoppaasi

Henkilökohtainen matkaoppaasi

Oletko kuullut, että erään tarinan mukaan kuningas Kustaa III joutui pakenemaan alusvaatteisillaan Valkealan pappilan ikkunasta? Citynomadi sen tietää.

Jaa somessa

Jaa sivu Facebook-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu VKontakte-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu. Jaa sivu LinkedIn-palvelussa. Linkki avaa uuden selainikkunan, jossa jako tapahtuu.

Citynomadi mobiiliapplikaatio on henkilökohtainen matkaoppaasi milloin haluat ja missä haluat. Puhelimeen ladattavasta sovelluksesta löydät valmiiksi suunniteltuja kierroksia ja tarinoita kohteista. 

Kyseessä on varsin matalan kynnyksen matkaopas, sillä häntä ei tarvitse varata etukäteen. Tarvitset vain ilmaisen sovelluksen ja sitten matkapaketti on valmis. Voit ladata oppaan esimerkiksi Kouvolan keskustan maksuttomassa WiFi-verkossa, jonka jälkeen reitit toimivat myös offline tilassa.

Historiaa ja mielenkiintoisia tarinoita

Citynomadi verkkosivustolla pääset tutustumaan opastuksiin myös selaimellasi. Tällä hetkellä Kouvolan alueelta löytyvät mobiilireitit kiidättävät matkailijat tutustumaan historiaan ja keskustan palveluihin.

Kannattaa myös muistaa, että jos mieluummin tutkit Kouvolaa ammattilaisen opastuksella, niin Kouvolan matkailuoppaat ovat ympäri vuoden valmiina palvelemaan. Eli ei muuta kuin ryhmä kasaan, sillä suuri seikkailu odottaa Kouvolassa.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.