Lomakylä Villa Maria&Villa Anna

Lomakylä Villa Maria&Villa Anna

Nyt voit vuokrata unelmiesi mökin järvenrannalta, palveluiden läheltä. Jaalaan rakennetaan korkealuokkaista lomakylää vapaa-ajan viettoon ja urheiluun.

Lomakylä Villa Maria&Villa Anna sijatsee Jaalassa järven rannalla. Yhteensä kylässä on 21 mökkiä. Osa rakennuksista on yksityiskäytössa ja osa vuokrattavissa. Iso Ruhmaksen hiekkaranta,rantasauna ja Grillikatokset ovat kaikkien asukkaiden käytössä. Aluella on puisto ja lamppi joissa sijaitsee terassi- grillipaviljonki. Vuokrattavat huvilat ovat 87m². Huvilassa on kaksi makuuhuonetta, olohuone-keiitiö, puulämmitteinen sauna ja terassi.

  

Yhteystiedot

Ukonniemenraitti 1
47710 Jaala

Palvelut

125 €€/vrk

Kiinteistö "Iso-Ruhmas"

Lomakylä Villa Maria&Villa Anna

Jaalan palveluiden läheltä vuokrattavana Villa Maria tarjoaa upea tunnelma rentouttuavalle ja aktiiviselle lomalle. Alueen pinta-ala on n.11ha,rantaviivaa 350 m. Lomakylässä on 2 grillimajaa, huoltorakennus, 2 leikkipaikkaa, kunnostettu hiekkaranta, laiturit, lentopallokenttä, polkuvalot

Sisäänkirjautuminen: klo 16.00 - 18.00 välisenä aikana.

  • Aikaisempi pääsy huoneeseen mahdollista ainoastaan sopimuksen mukaan.
  • Mikäli on myöhäinen saapuminen, 18.00 jälkeen, avaimet löytty salaisessa paikassa)

Uloskirjautuminen: klo 10.00 - 12.00 välisenä aikana

Minimi vuokra-aika on 3 päivää ennakkomaksun perustella.

Peruutus: saa peruuttaa ilmaiseksi viimeistään 7 päivää ennen saapumista.Sinulta veloitetaan ensimmäisen yön hinta, mikäli perutat 7 päivän aikana ennen saapumista. Jos et tule paikalle, sinulta veloitetaan varauksen kokonaishinta.

 
Huvilan hintaan ei sisälly: liinavaatemaksu ja pyyhkeet -  15.00 € / henkilö (saa tuoda omat). Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Lisää

Lomakylä Villa Maria&Villa Anna
Ukonniemenraitti 3
47710 Jaala

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 407087182

Loma-asuntojen myynti ja vuokratoiminta

Lomakylä Villa Maria&Villa Anna

Uusi huvila 87m2. Lamellihirresta rakennettu, valoissa uusi mökki. Kaikki varusteet on, puulämmitteinen sauna, varaava takka ja pihalla on grillipaikka. soutuvene ja pelastusliivi asiakkaan käytössä. kohteen osoite: Ukonniemenraitti 6 ja 3 ,47710 Jaala


Nyt voit ostaa ta vuokrata  unelmiesi mökin järvenrannalta, palveluiden läheltä. Jaalaan rakentuu korkealuokkainen lomakylä vapaa-ajan ja urheilun viettoon. Lomakylässä on vielä muutama korkeatasoinen Finnlamelli-huvila myytävänä.
Ranta-alue on hoidettu ja siellä on myös venelaitureita.

Vuokrattavia huviloita on kaksi. Molemmat on uusia ja hyviin varustettu mökkiä.Henkilömäärä on 4+2.

Iso Ruhmas järven ranta sopii lapsille. Alueella on kaksi lastenleikkikettä. Yksi on pienimille 2-7- ikäisille  lapsille ja toinen järven rannassa on 7-12 ikäisille lapsille.

Ota yhteyttä
Kiinteistö Iso-Ruhmas Oy
Ukonniemenraitti 1, 47710 Jaala
Puh. 0407087182
art.irina@pp.phnet.fi

Lisää

Lomakylä Villa Maria&Villa Anna
Ukonniemenraitti 3
47710 Jaala

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 407087182