Woikoski Feeling

Woikoski Feeling

Woikoski Feelingin kohteet ovat Whd Gård ja Woikosken automuseo Nurmaalla, Woikosken tehdasmuseo Voikoskella sekä Kirjokiven kartano Vuohijärvellä. Tarjoamme tunnelmallisen miljöön kaikkiin elämäsi tärkeisiin tapahtumiin – hääjuhlaan, syntymäpäiviin, ristiäisiin ja muihin perhejuhliin.

Yrityksille järjestämme ammattitaidolla kokous-, koulutus- ja työhyvinvointipäiviä. Majoitusta tarjoamme kartanon sviiteistä eräkämppään, niin yksittäisille matkaajille kuin ryhmille.

Päivän antia voi lisätä erilaisella ohjelmalla esim. tutustumalla autenttiseen Woikosken tehdasmuseoon, fasaanijahdilla, vauhdikkaalla offroad-autoilulla, kilpailuhenkisellä frisbeegolf-kisalla tai ihan vaan rauhoittavalla hetkellä luonnon parissa. Päivän pölyt huuhdellaan tyylikkäissä rantasaunoissa ja kylpypaljuissa ennen kuin pää painuu tyynyyn tapahtuman luonteesta riippuen sviitissä, huoneessa, GuestHousessa, mökissä, jahtimajassa tai eräkämpällä. Kaikkiin tapahtumiin ravintolamme valmistaa korkeatasoiset ja herkulliset, tilaisuuteen sopivat tarjoilut.

Woikosken auto- ja tehdasmuseo ovat avoinna tilauksesta ryhmille ympäri vuoden. Kesän aukioloajat löydät nettisivuiltamme.

Woikoski Feeling – tunne elämys!

Video

Woikoski Feeling

Nurmaankyläntie 90
52960 Nurmaa

Palvelut

Majoituspalvelut

Woikoski Feeling

Woikoski Feeling tarjoaa majoitusta kartanon sviiteistä eräkämppään, niin ryhmille kuin yksityisille matkaajille.

Kirjokiven kartano tarjoaa kesäaikaan aamiaismajoitusta Tihvetjärven rannalla, muutaman kilometrin päässä Repoveden kansallispuistosta, lähellä Lapinsalmen sisäänkäyntiä. Kartanon yläkerrassa on kolme kaunista sviittiä järvimaisemalla ja pihapiirissä oleviin aittoihin on remontoitu tasokkaita kahden hengen huoneita. Majoitukseen sisältyy lakanat, pyyhkeet sekä aamiainen.

Woikoski GuestHousessa, WHD Gårdin tilalla Mäntyharjun Nurmaalla, on kymmenen tasokasta kahden hengen huonetta. Kaikissa huoneissa on omat kylpyhuoneet suihkulla sekä minikeittiöt, joista löytyy pieni jääkaappi, mikro sekä kahvin- ja vedenkeitin. Majoitukseen sisältyy lakanat, pyyhkeet sekä aamiainen.

Haimin eräkämppä on aito savotta-ajan eräkämppä, joka sijaitsee Haimijärven rannalla Repoveden läheisyydessä. Eräkämpältä on noin kilometrin matka Mäntyharju-Repovesi-reitille. Mökki on vuokrattavissa toukokuusta lokakuuhun.

Lisää

Woikoski Feeling
Rudolf Elvingin tie 109
kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 40 6565 981

Sulje