Woikoski Feeling

Woikoski Feelingin kohteet ovat WHD Gård ja Woikosken Automuseo Nurmaalla, Woikosken Tehdasmuseo Voikoskella sekä Kirjokiven kartano Vuohijärvellä. Tarjoamme tunnelmallisen miljöön kaikkiin elämäsi tärkeisiin tapahtumiin – hääjuhlaan, syntymäpäiviin, ristiäisiin ja muihin perhejuhliin.

Nauti kesällä luonnosta ja luksuksesta! Woikoski Feelingin Kirjokiven Kartanolla Vuohijärvellä voit majoittua mukavasti ja herkutella herrasväen tapaan laadukkailla lähituottajien raaka-aineista valmistetuilla menukokonaisuuksilla, laadukkaiden viinien kera.

Yhdistä vierailuusi sauna ja pulahdus Tihvetjärvessä tai tutustu kartanon puiston kauniiseen, 1800-luvulla istutettuun kasvillisuuteen. Repoveden kansallispuisto sijaitsee kivenheiton päässä Kirjokiven Kartanosta. 

Yrityksille järjestämme ammattitaidolla kokous-, koulutus- ja työhyvinvointipäiviä. Majoitusta tarjoamme kartanon sviiteistä eräkämppään, niin yksittäisille matkaajille kuin ryhmille.

Päivän antia voi lisätä erilaisella ohjelmalla esim. tutustumalla autenttiseen Woikosken Tehdasmuseoon Voikoskella. Vai innostaako fasaanijahti tai vauhdikas offroad-autoilu WHD Gårdilla Nurmaalla? Päivän pölyt huuhdellaan WHD Gårdin tyylikkäissä rantasaunoissa ja kylpypaljuissa ennen kuin pää painuu tyynyyn tapahtuman luonteesta riippuen sviitissä, huoneessa, GuestHousessa, mökissä, jahtimajassa tai eräkämpällä. Kaikkiin tapahtumiin ravintolamme valmistaa korkeatasoiset ja herkulliset, tilaisuuteen sopivat tarjoilut.

Woikosken Auto- ja Tehdasmuseo ovat avoinna tilauksesta ryhmille ympäri vuoden. Kesän aukioloajat löydät nettisivuiltamme.

 

Yhteystiedot

Nurmaankyläntie 90
52960 Nurmaa

WHD Gård ja Woikosken Automuseo
Nurmaankyläntie 90
52960 Nurmaa

Woikosken Tehdasmuseo (Woikoski Oy:n tehdasalueella)
Virransalmentie 2023
52920 Voikoski (Mäntyharju)

Kirjokiven Kartano
Rudolf Elvingin tie 109
47900 Kouvola (Vuohijärvi)

Päivitä tiedot