Yli-Kaitalan Lomamökit

Lomamökit, kokouspalvelut, tilausravintola, tilaussaunat, kalastus, retkeily, kelkka- ja mönkijäsafarit - Iitissä, Etelä-Suomi

Tule viettämään virkistävä loma Kymijoen ja Kettujärven maisemissa Iitissä: 11 mökeistä löytyy jokaiselle sopiva. Mummonmökissä voit kuulostella mielessäsi siellä asuneen viulunrakentajan soittamia säveliä. Jos kaipaat ylellistä vaihtelua arkeen, voit vuokrata täydellisesti varustellun Auringonsilta-luksusmökin tai viiden makuuhuoneen mökin poreammeella. Joutsenlampi-mökki soveltuu myös liikuntaesteisille. Kalastuksen ystäville Kymijoki ja Kettu- ja Arrajärvi tarjoavat laajat ja kalaisat vesialueet. Eri kalastustyylejä voit kokeilla kalastusoppaamme johdolla.

Vietä onnistuneet perhe- tai yritysjuhlat Yli-Kaitalassa, rauhallisessa ympäristössä. Tilausravintola Ketunleivän tilat ovat erittäin monikäyttöiset. Autamme mielellämme järjestämään vaikkapa häät luonnon helmassa. "Tahdon" on kajahtanut Kettujärvelle kuvankauniilta näköalakalliolta useammin kuin kerran ja moni hääpari on saanut toisensa laineiden liplattaessa Lakinsaarella.

Rantasauna Ketussa on nautittu löylyistä yli 70 vuoden ajan. Kettusaunan terassilla on kuumakylpyallas, josta voit nauttia niin kesällä kuin talvellakin, altaaseen mahtuu 14 kylpijää. Sammalsaunassa voit kokea täysin ainutlaatuisen saunaelämyksen. Sammalsauna tarjoaa nautintoja kaikille aisteille; pehmeän kostea lämpö hyväilee ihoasi, valoefektit tarjoavat esteettisen elämyksen, kiukaalle sihahtavat löylytuoksut ja taustalla soiva musiikki viimeistelevät nautinnon. Sammalsaunan terassilla voit pulahtaa poreammeeseen niin kesällä kuin talvellakin.

Tietoa esteettömyydestä

Joutsenlampi mökki sopii liikuntarajoitteisille, esteetön sisäänkäynti, yksikerroksinen ja tasainen ranta, WC sopii liikuntarajoitteisille.

Sopii liikuntarajoitteisille

Video

Yhteystiedot

Kaitalantie 323
47490 Iitti, Mankala

Ympäri vuoden, Respa ma-la klo 9-18, su klo 10-15

Päivitä tiedot