Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo on vuonna 2015 avautunut monipuolinen tapahtumatalo Kouvolan Vuohijärvellä. Kävijöitä palvelee kahvila Kaakkuri sekä putiikki ja galleria. Rakkauspuisto, Peukaloisen puutarha tarjoaa kohtaamispaikan jonne voit ripustaa rakkauslukon.

Uuden kulttuurimatkailukohteen ohjelmaan kuuluvat kesäaikaiset taidenäyttelyt sekä tapahtumat ja konsertit ympäri vuoden. Luonto- ja kulttuuritalon tiloihin lukeutuvat 230-paikkainen kulttuurisali, galleriamyymälä sekä Kahvila Kaakkuri. Oivallinen sijainti aivan Repoveden kansallispuiston tuntumassa palvelee niin luonto- kuin kulttuurimatkailijoitakin.

Avoinna 1.7. – 31.7. 2020 viikon jokaisena päivänä klo 11.00- 18.00

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo avaa ovensa heinäkuussa 2020. Kesän näyttely on koottu toiminnanjohtaja Tuomas Hoikkalan omista yksityiskokoelmista. Taiteilijaniminä mm. Pekka Halonen, Ferdinand Von Wright sekä Joel Sieversin kokoelma.

Kahvila Kaakkurissa henkilömäärä pidetään ohjeistuksen mukaisesti sopivana. Kahvilan antimia voi nautiskella myös katetulla ulkoterassilla tai sään salliessa hurmaavassa rakkauspuistossa. Rakkauspuisto on avoinna kaikille kahvila- ja näyttelyasiakkaille koko heinäkuun ajan.

 

Tietoa esteettömyydestä

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon tilat ovat liikkumisesteettömiä. Invapysäköinti sijaitsee luonto- ja kulttuuritalon pihassa. Kulttuurisalin tilat on sijoitettu yhteen tasoon. Pyörätuolia käyttävät voivat kiertää rakennuksen edessä olevan pääportaikon vasemmalla puolella sijaitsevan asvalttitien kautta. Henkilökunnalta voi pyytää apua ja neuvoa esimerkiksi ovien kanssa. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalolle. Lisäksi kassalta on lainattavissa suurennuslaseja.

Sopii liikuntarajoitteisilleInva-wcLuiska sisääntulossa

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo

Näkkimistöntie 1
47900 Vuohijärvi

 Avoinna joka perjantai klo 13-15*
Ryhmille tilauksesta myös muina aikoina 18.10.2019-27.3.2020
*ei 6.12., 20.12., 27.12.