Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo on vuonna 2015 avautunut monipuolinen tapahtumatalo Kouvolan Vuohijärvellä. Kävijöitä palvelee kahvila Kaakkuri sekä putiikki ja galleria. Rakkauspuisto, Peukaloisen puutarha tarjoaa kohtaamispaikan jonne voit ripustaa rakkauslukon.

Kulttuurimatkailukohteen ohjelmaan kuuluvat kesäaikaiset taidenäyttelyt sekä tapahtumat ja konsertit ympäri vuoden. Luonto- ja kulttuuritalon tiloihin lukeutuvat 230-paikkainen kulttuurisali, galleriamyymälä sekä Kahvila Kaakkuri. Oivallinen sijainti aivan Repoveden kansallispuiston tuntumassa palvelee niin luonto- kuin kulttuurimatkailijoitakin.

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo 12.6.- 15.8.2021, ryhmille alkaen 25.5. klo 11-17.

Vuohijärven näyttelyn taiteilijat ovat Miina Äkkijyrkkä, Ilkka Juhani Takalo-Eskola ja Leonardo da Vilhu. Näyttelyn teemana 1000-vuotinen valtakunta.
Kahvila Kaakkurissa henkilömäärä pidetään ohjeistuksen mukaisesti sopivana. Kahvilan antimia voi nautiskella myös katetulla ulkoterassilla tai sään salliessa hurmaavassa rakkauspuistossa. Rakkauspuisto on avoinna kaikille kahvila- ja näyttelyasiakkaille.

 

Tietoa esteettömyydestä

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon tilat ovat liikkumisesteettömiä. Invapysäköinti sijaitsee luonto- ja kulttuuritalon pihassa. Kulttuurisalin tilat on sijoitettu yhteen tasoon. Pyörätuolia käyttävät voivat kiertää rakennuksen edessä olevan pääportaikon vasemmalla puolella sijaitsevan asvalttitien kautta. Henkilökunnalta voi pyytää apua ja neuvoa esimerkiksi ovien kanssa. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalolle. Lisäksi kassalta on lainattavissa suurennuslaseja.

Sopii liikuntarajoitteisilleInva-wcLuiska sisääntulossa

Yhteystiedot

Näkkimistöntie 1
47900 Vuohijärvi

 
Avoinna 12.6.-15.8.2021
Ryhmille tilauksesta alkaen 25.5.2021