Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo on taidematkakohde ja paikka rauhoittua Vuohijärvellä, Repoveden kansallispuiston kupeessa. Jokakesäisen vaihtuvan taidenäyttelyn lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia. Vierailijoita palvelee myös Kahvila Kaakkuri, putiikki sekä matkailuinfopiste.

Kulttuurimatkailukohteen ohjelmaan kuuluvat kesäaikaiset taidenäyttelyt sekä tapahtumat ja konsertit ympäri vuoden. Luonto- ja kulttuuritalon tiloihin lukeutuvat 230-paikkainen kulttuurisali, galleriamyymälä sekä Kahvila Kaakkuri. Oivallinen sijainti aivan Repoveden kansallispuiston tuntumassa palvelee niin luonto- kuin kulttuurimatkailijoitakin.

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon näyttely avautuu jälleen la 10.6.2023

Kahvila Kaakkurissa antimia voi nautiskella myös katetulla ulkoterassilla tai sään salliessa hurmaavassa rakkauspuistossa. Rakkauspuisto on avoinna kaikille kahvila- ja näyttelyasiakkaille.

 

Tietoa esteettömyydestä

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalon tilat ovat liikkumisesteettömiä. Invapysäköinti sijaitsee luonto- ja kulttuuritalon pihassa. Kulttuurisalin tilat on sijoitettu yhteen tasoon. Pyörätuolia käyttävät voivat kiertää rakennuksen edessä olevan pääportaikon vasemmalla puolella sijaitsevan asvalttitien kautta. Henkilökunnalta voi pyytää apua ja neuvoa esimerkiksi ovien kanssa. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalolle. Lisäksi kassalta on lainattavissa suurennuslaseja.

Sopii liikuntarajoitteisilleInva-wcLuiska sisääntulossa

Yhteystiedot

Näkkimistöntie 1
47900 Vuohijärvi

 
Avoinna 11.6.23-
Ryhmille tilauksesta alkaen 2.5.2023

 

Päivitä tiedot