KymiSun

Koe Kymijoki unohtumattomalla tavalla tänä kesänä! Tarjoamme nyt koko heinäkuun ajan veneretken hintaan 490 € (norm. 560 €).

Veneretki lähtee Kouvolan Keltin kylästä, KymiSunin idyllisiltä Jokituvilta (osoite Joenrannantie 180, Kouvola). Reitti kulkee Korian siltojen alta tutustuttaen veneilijät alueeseen ja historiaan joelta käsin. Retkeen kuuluvat nuotiokahvit isoäidin voileipien ja lumpeenvalkoisen kakun kera. 

Retkelle mahtuu enintään 10 henkilöä, ja kokonaiskesto noin 2,5–3 tuntia. Alennuksen saat käyttöösi, kun mainitset tilatessasi koodin “visitkouvola”.

KymiSun tarjoaa unohtumattomia elämyksiä veneretkillä yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Kymijoen historiaretkillä, Verlan kirkkailla vesillä ja Unescon Maailmanperintökohteessa, sekä Repoveden erämaiden siimeksessä. Luontoruokailu sekä oheis - ja ohjelmapalvelut kuuluvat tarjontaan.

KymiSun tarjoaa ikimuistoisia veneretkiä Pohjois-Kymenlaaksossa ja vie tutustumaan alueen upeaan luontoon ja rikkaaseen kulttuuriin. Tule retkille isommalla tai pienemmällä porukalla. KymiSunilla myös verkkokauppa Johku. Retkiimme sisältyy aina herkullinen kahvihetki/ruokailu luonnossa tai yhteistyökumppaniemme luona sekä monipuolista, mielenkiintoista oheisohjelmaa.

Yhteystiedot

Lauttarannantie 91
45100 Kouvola

KymiSun palvelee teitä keväästä syksyyn (touko-syyskuu), avovesikaudella. 

Palvelut

Elämysretki Kymijoella

KymiSun

Tule ja anna suuren virran, Kymijoen, viedä sinut luonnon, kulttuurin ja mielenkiintoisen historian keskelle. Opastetut veneretket tutustuttavat sinut Kouvolaan vesiltä käsin. Vain kivenheiton päässä kaupungin keskustasta, maaseudun rauhassa.

Risteilyn kesto ja mahdolliset tarjoilut, joko nuotiokahvitus ja/tai luontoruokailu idyllisillä Jokituvilla, voidaan sopia yhdessä. Risteilyn minimihinta kahvituksella alkaen 560 € (sis. alv). Retken lähtöpaikka sovitaan erikseen.

Retki tehdään hyvinvarustetuilla puisilla tervantuoksuisilla veneillä mielenkiintoisissa kultturimaisemissa. Retken kesto 3 - 4 tuntia tai sopimuksen mukaan. Retki soveltuu myös hyvin TYHY, TYKY ja virkistyspäiviin.

Retken hinta kahvituksella alkaen 49 € per henkilö. Retken voi tilata myös ruokailulla. Hinta sisältää ALV:n. Retkeen sisältyy opastusta, veneen varusteet, vakuutukset, nuotiokahvit ja/tai ruokailu. Kahvit ja ruuat nautitaan tunnelmallisilla KymiSunin Jokituvilla.

Jokituvat ovat oivallinen paikka myös pienille kokouksille ja kokoontumisille.

Kysy rohkeasti lisää!

Lisää

KymiSun
Lauttarannantie 91
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 40 518 5225

Elämysretki Repoveden kansallispuistossa

KymiSun

Kiehtovien, jylhien ja vaihtelevien maisemien Repovedellä pääset kokemaan luonnon rauhoittavan vaikutuksen ja sielun ja ruumiin virkistyksen. Retkellä liikumme vesillä ja maastossa. Repoveden kansallispuisto sijaitsee vain 175 km päässä Helsingistä.

Retki alkaa tapaamisella esimerkiksi Lapinsalmella, kansallispuiston portilla. Opas johdattaa ryhmän Repoveden kansallispuiston sydämeen ja kertoo retkipäivän aikana mielenkiintoisia tarinoita puistosta ja luonnosta.

Kansallispuistossa liikutaan veneellä ja patikoiden. Retken kesto on 5 - 6 tuntia tai sopimuksen mukaan. Retken palveluihin kuuluvat nuotiokahvit ja ruokatarjoilut. Retki soveltuu mainiosti myös TYHY, TYKY ja virkistyspäiviin. KymiSunin työyhteisöille tarjoamiin retkiin on valmiiksi suunniteltuja lisäohjelmia.

Hinta määräytyy retken keston ja sisällön mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Lisää

KymiSun
Lauttarannantie 91
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 40 518 5225

Elämysretki Verlassa

KymiSun

Lähde mielenkiintoiselle ja historialliselle retkelle UNESCO:n maailmanperintökohde Verlaan ja sitä ympäröivään Ruukkikylään. Teemme veneretken Verlan vesille vanhalle uittoväylälle ja järvialueelle.

Retken alkajaisiksi teemme mielenkiintoisen opastetun kierroksen Verlan tehdasmuseoon, joka kestää noin tunnin. Sieltä siirrymme Verlankosken rantaan, mistä lähdemme puisella veneellä Verlan kirkkaille vesille. Retkeen sisältyy kivikauden historiaa muun muassa 6000 vuotta vanhat kalliomaalaukset. Retken aikana rantaudumme nauttimaan nokipannukahvit ja/tai ruokailemaan luonnon helmassa.

Verlassa on myös mahdollisuus ostoksiin Ruukkikylän puodeissa. Retki soveltuu myös hyvin TYHY, TYKY ja virkistyspäivien viettoon. Päiviin on myös mahdollista saada muita erilaisia ohjelmapalveluita. Retken kesto noin 5 tuntia tai sopimuksen mukaan. Retken hinta määräytyy keston ja sisällön mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Lisää

KymiSun
Lauttarannantie 91
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 40 518 5225