KymiSun

KymiSun

KymiSun tarjoaa unohtumattomia elämyksiä veneretkillä yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Kymijoen historiaretkillä, Verlan kirkkailla vesillä ja Unescon Maailmanperintökohteessa, sekä Repoveden erämaiden siimeksessä. Luontoruokailu sekä oheis - ja ohjelmapalvelut kuuluvat tarjontaan.

KymiSun tarjoaa ikimuistoisia veneretkiä Pohjois-Kymenlaaksossa ja vie teidät tutustumaan alueen upeaan luontoon ja rikkaaseen kulttuuriin. Tule retkille isommalla tai pienemmällä porukalla. Yksittäiset matkailijat voivat tehdä varauksia verkkokaupan kautta. Retkiimme sisältyy aina herkullinen ateria/kahvihetki luonnossa tai yhteistyökumppaniemme luona sekä monipuolista, mielenkiintoista oheisohjelmaa.

Kymijoki on koko maakunnan sykkivä valtasuoni ja osa seudun historiaa. Se on toiminut rajajokena Suomen, Ruotsin ja Venäjän välillä. KymiSun vie asiakkaansa suositulle, opastetulle retkelle puisella, tervantuoksuisella jokiveneellä.

Repoveden kansallispuisto Pohjois-Valkealan erämaassa tarjoaa upeat puitteet monenlaiseen ulkoiluun ja retkeilyyn. Nämä kaikki ovat käden ulottuvilla KymiSunin veneretkillä Repoveden kansallispuiston sydämessä. Rikas luonto ja kirkkaat vedet,  profiilikallioseinämät - nämä täytyy nähdä ja kokea.

UNESCOn Maailmanperintökohde Verlan tehdasmuseon puuhiomo ja pahvitehdas ovat ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja alueella voi aistia metsäteollisuuden historian varhaisvaiheet elävänä kokonaisuutena. KymiSun kuljettaa asiakkaat hyvin varustetulla, moottorilla kulkevalla puisella jokiveneellä tutustumaan 6000 vuotta vanhoihin kalliomaalauksiin ja tukinuiton historiaan Kymijoen ja kirkasvetisten järvien maisemissa.

Vierailemme viehättävässä 1860-luvun ruukkimiljöössä, jossa edelleen kuuluu Verlan kosken kuohunta. Alueella toimii kesäisin pieniä myymälöitä, viinipuoti, kahvila ja käsityöpajoja, joissa paikalliset käsityöläiset esittelevät ja myyvät tuotteitaan.

Tervetuloa retkillemme luontoon, kulttuuriin, historiaan ja ihmiseen.

 

KymiSun

Lauttarannantie 91
45100 Kouvola

KymiSun palvelee teitä keväästä syksyyn (touko-syyskuu), avovesikaudella. 

Palvelut

Elämysretki Kymijoella

KymiSun

Tule ja anna suuren virran, Kymijoen, viedä sinut luonnon, kulttuurin ja mielenkiintoisen historian keskelle. Opastetut veneretket tutustuttavat sinut Kouvolaan vesiltä käsin. Vain kivenheiton päässä kaupungin keskustasta, maaseudun rauhassa.

Asuntomessut Kouvolassa lähestyvät. Nyt mahdollisuus tilata Kymijokiristeily ryhmille ennakkoon Asuntomessujen aikana. Risteilyn kesto ja mahdolliset tarjoilut, joko nuotiokahvitus ja/tai luontoruokailu idyllisillä Jokituvilla, voidaan sopia yhdessä. Risteilyn minimihinta kahvituksella 550 €. Retken lähtöpaikka Kallioniemen ranta, Pioneeripuiston välittömässä läheisyydessä.

Retki tehdään hyvinvarustetuilla puisilla tervantuoksuisilla veneillä mielenkiintoisissa kultturimaisemissa. Retken kesto 3 - 4 tuntia tai sopimuksen mukaan. Retki soveltuu myös hyvin TYHY, TYKY ja virkistyspäiviin.

Retken hinta kahvituksella alkaen 42 € per henkilö. Retken voi tilata myös ruokailulla. Hinta sisältää ALV:n. Retkeen sisältyy opastusta, veneen varusteet, vakuutukset, nuotiokahvit ja/tai ruokailu. Kahvit ja ruuat nautitaan tunnelmallisilla KymiSunin Jokituvilla.

Jokituvat ovat oivallinen paikka myös pienille kokouksille ja kokoontumisille.

Kysy rohkeasti lisää!

 

Lisää

KymiSun
Lauttarannantie 91
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 40 518 5225

Sulje

Elämysretki Repoveden kansallispuistossa

KymiSun

Kiehtovien, jylhien ja vaihtelevien maisemien Repovedellä pääset kokemaan luonnon rauhoittavan vaikutuksen ja sielun ja ruumiin virkistyksen. Retkellä liikumme vesillä ja maastossa. Repoveden kansallispuisto sijaitsee vain 175 km päässä Helsingistä.

Retki alkaa tapaamisella esimerkiksi Lapinsalmella, kansallispuiston portilla. Opas johdattaa ryhmän Repoveden kansallispuiston sydämeen ja kertoo retkipäivän aikana mielenkiintoisia tarinoita puistosta ja luonnosta.

Kansallispuistossa liikutaan veneellä ja patikoiden. Retken kesto on 5 - 6 tuntia tai sopimuksen mukaan. Retken palveluihin kuuluvat nuotiokahvit ja ruokatarjoilut. Retki soveltuu mainiosti myös TYHY, TYKY ja virkistyspäiviin. KymiSunin työyhteisöille tarjoamiin retkiin on valmiiksi suunniteltuja lisäohjelmia.

Hinta määräytyy retken keston ja sisällön mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

 

Lisää

KymiSun
Lauttarannantie 91
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 40 518 5225

Sulje

Elämysretki Verlassa

KymiSun

Lähde mielenkiintoiselle ja historialliselle retkelle UNESCO:n maailmanperintökohde Verlaan ja sitä ympäröivään Ruukkikylään. Teemme veneretken Verlan vesille vanhalle uittoväylälle ja järvialueelle.

Retken alkajaisiksi teemme mielenkiintoisen opastetun kierroksen Verlan tehdasmuseoon, joka kestää noin tunnin. Sieltä siirrymme Verlankosken rantaan, mistä lähdemme puisella veneellä Verlan kirkkaille vesille. Retkeen sisältyy kivikauden historiaa muun muassa 6000 vuotta vanhat kalliomaalaukset. Retken aikana rantaudumme nauttimaan nokipannukahvit ja/tai ruokailemaan luonnon helmassa.

Verlassa on myös mahdollisuus luomuviinimaistiaisiin ja ostoksiin Ruukkikylän puodeissa. Retki soveltuu myös hyvin TYHY, TYKY ja virkistyspäivien viettoon. Päiviin on myös mahdollista saada muita erilaisia ohjelmapalveluita. Retken kesto noin 5 tuntia tai sopimuksen mukaan. Retken hinta määräytyy keston ja sisällön mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Lisää

KymiSun
Lauttarannantie 91
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 40 518 5225

Sulje