Aurantola

Aurantola

Koe kesäinen luonto vesiltä käsin! Yövy elämyksellisessä ja ekologisessa AuroraHutissa. AuroraHut on igluvene – järven päällä kelluva majoitus, jossa on lasiseinäinen ja -kattoinen näköalatupa. Pääset todella lähelle luontoa, pienestä luksuksesta tinkimättä.

Majoitukseen sisältyy Huttiin tuotu aamiainen sekä rantasauna ja SUP-lautojen tai intiaanikanootin käyttö.

Aurantola sijaitsee Jaalassa kirkasvetisen ja runsaskalaisen Karijärven rannalla. Kartanon historia juontaa juurensa jo 1600-luvulta. Tarjoamme mahdollisuudet kokous- ja koulutustilaisuuksiin, yritysten virkistyspäiviin sekä erilaisiin perhejuhliin.

Aurantolasta löydät AuroraHut-igluveneen, hirsimökit mukavuuksin, aitat, huoneet, kappelin, caravanalueen sekä rantasaunan. Poikkea jäätelölle tai virkistävälle juomalle kartanon kesäterassille.

Tervetuloa nauttimaan luonnonkauniista järvimaisemasta, historiallisesta miljööstä sekä mutkattomasta palvelusta.

Palvelut

Juhlatilojen vuokraus

Aurantola

Unohtumattomat puitteet häiden viettoon Aurantola on kuin luotu romanttisten hääjuhlien pitopaikaksi. Vuokraa talliravintola tai tallin vintti hääjuhlaa varten. Vuokraan kuuluu myös vuonna 1758 rakennettu kappeli vihkiseremoniaa varten.

Tilojen vuokra:
•    600 euroa talliravintola (klo 8.00-03.00), 60 hlöä
•    750 euroa tallin vintti (klo 8.00-03.00), 180 hlöä
•    1000 euroa tallin vintti ja talliravintola
Hinnat sisältävät 1700-luvulta olevan kappelin ja loppusiivouksen.
Tiloissa ei ole anniskeluoikeuksia.

Lisää

Aurantola
Aurantolantie 525
47710 Jaala

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 5 386164

Ruokapalvelut

Aurantola

Syntymäpäivien, sukukokousten ja mm. ristiäisten pitopaikkana kestikartano on nimensä veroinen. Onpa vierasjoukkosi pieni tai iso, järjestämme juhlat näköisiksesi. Maittavat ruokamme ja kauniit tilamme kattauksineen tekevät juhlastasi ikimuistoisen.

Kartanon keittiö valmistaa tilauksesta ruuat ryhmille aamiaisesta iltapalaan. Kysy vaihtoehtoja ja kerro toiveistasi. Kartanolla on A-oikeudet.

Lisää

Aurantola
Aurantolantie 525
47710 Jaala

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 5 386164

Majoituspalvelut

Aurantola

Aurantolassa voit majoittua AuroraHut-igluveneessä, hirsimökeissä (10 kpl), kartanon B&B huoneissa (5 kpl) tai pihan vanhassa hirsiaitassa (4 kpl). Lisäksi löytyy caravan-alue.

Yövy elämyksellisessä ja ekologisessa AuroraHutissa. Igluvene on järven päällä kelluva majoitus, jossa on lasiseinäinen ja –kattoinen näköalatupa. Pääset todella lähelle luontoa, pienestä luksuksesta tinkimättä. Majoitukseen sisältyy Huttiin tuotu aamiainen sekä rantasaunan ja SUP-lautojen (talvella lumikenkien) käyttö.

Mökit sijaitsevat Herransaaressa, jonne on matkaa n. 500m kartanolta. 6-8 hlön mökkejä on 8 kpl ja kahden hlön mökkejä 2 kpl. Mökkien yhteiselle, lapsiystävälliselle uimarannalle on matkaa 80-100 m. Mökeissä varusteina: sauna, suihku, sisä-WC, jääkaappi, mikro, sähköliedet, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiasto, takka, tv, 2 erillistä makuuparvea (pienessä mökissä yksi), joissa patjat, peitot sekä tyynyt. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan. Tarvittaessa liinavaatteet 7 € / setti. Aamiainen tilauksesta. 70-100 €/vrk

B&B huoneet sijaitsevat kartanon yläkerrassa. Kahden hengen huoneissa varusteina sijatut vuoteet, pyyhkeet, wc ja suihku.  Hinta sisältää aamiaisen. 50-70€/vrk

Pihan punaisessa hirsiaitassa on 4 kpl 2-4 hengen makuusoppea. Huoneessa on 130 cm leveä kerrossänky sekä peitot ja tyynyt. Yhteiskäytössä olevat vessat, suihkut ja keittiö löytyvät viereisestä rakennuksesta. Tarvittaessa liinavaatteet 7 euroa / setti. Aamiainen tilauksesta. Aitta on kesäkäytössä. 15-20€/hlö/vrk

Caravan-alueella on sähköpaikat 25 vaunulle. 20€/vrk

Lisää

Aurantola
Aurantolantie 525
47710 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Sulje

+358 5 386164