Scandic Kouvola

Scandic Kouvola

Scandic Kouvola sijaitsee aivan Kouvolan keskustassa, vain pienen kävelymatkan päässä matkakeskukselta. Lähellä ovat myös kaikki keskustan ravintolat, kahvilat ja muut palvelut.

Scandic Kouvola majoittaa sinut mukavasti keskellä kaupunkia, olit sitten työ- tai vapaa-ajan matkalla.

Matkailijoille Kouvola tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Voit tiedustella vastaanotosta kaupungin kulttuuritapahtumia yms. siis tervetuloa vaikkapa teatteriesitykseen.

Scandic sijaitsee Kouvolan keskustassa ja palvelut, kuten rautatieasema sekä keskustan ostosmahdollisuudet ovat lähellä hotellia. Autolla tullessasi voit jättää auton hotellin kattotasanteella sijaitsevalle pysäköintialueelle.

Hotellissa on 98 huonetta, joista jokaisessa on oma suihku, hiustenkuivain, TV, radio, veloitukseton WiFi-yhteys sekä muistakin Scandic-hotelleista tuttu kolmen tyynyn Tyynymenu. Huoneiden hintaan kuuluu perinteinen hotelliaamiainen, joten aamiaisella nautit aamiaispöydän laajasta tarjonnasta. Aamiaispöydän tarjonnan voit tarkistaa etukäteen hotellin aulasta.

Scandic Kouvolan vieraiden käytössä on hotellin kaksi saunaa. Erikseen on myös varattavana saunakabinetti, missä onnistuu myös pienet kokoukset.

Kokousten pitämiseen hotellissamme on kaksi kokoustilaa. Isompaan kokoustilaan mahtuu kolmekymmentä henkilöä. Pienemmässä, kymmenen hengen kokoustilassa onnistuu pienemmät palaverit. Kokouspäivästä saat täydellisen yhdistämällä kokouspäivään majoittuminen hotellissa. Saat aamulla aloitettua tehokkaasti kokouksen ja päivän päätteeksi onnistuu rentoutuminen saunan lauteilla ja hotellin ravintolassa.

Tietoa esteettömyydestä

Sopii liikuntarajoitteisille

Palvelut

Lomalle Scandiciin

Scandic Kouvola

Tule majoittumaan mukavasti Kouvolan keskustaan. Meiltä saat myös infoa kaupungin tapahtumista sekä vinkkejä vapaa-ajan viettoon.

Suosituimpia matkailukohteita Kouvolassa ovat Tykkimäen huvipuisto, Repoveden kansallispuisto, Verlan tehdasmuseo sekä Mustila Arboretum.

Tykkimäki tarjoaa tekemistä koko perheelle. Tykkimäellä on koko perheelle sopivat huvipuistolaitteet ja uutuutena kesällä 2014 avattu Aquapark ja lokakuun lopussa 2016 avautui Actionpark Prismakeskukseen.

Repoveden kansallispuisto sijaitsee 50 km päässä Kouvolasta. Kansallispuisto tarjoaa mahdollisuuden rentoutua jylhän luonnon, asumattomien metsien ja kymmenien järvien keskellä.

Muita tutustumisen arvoisia kohteita ovat Verlan tehdasmuseo ja Mustila Arboretum. Kesäisin auki olevaan maailmanperintökohteeseen Velan tehdasmuseoon voit käydä tutustumassa opastetulla kierroksella. Verlan museossa on esiteltynä puunjalostusteollisuuden historiaa autenttisessa miljöössä. Samalla voit käydä tutustumassa Elimäellä sijaitsevaan Mustila Arboretumiin, joka on Suomen vanhin ja suurin puulajipuisto.

 

Lisää

Scandic Kouvola
Kouvolankatu 11
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 5 7899 100

Sulje

Maukasta ruokaa Bistrossa

Scandic Kouvola

Suomen lapsellisin ruokalista Bistrossa.

Tutustu Suomen lapsellisimpaan ruokalistaan ja tule herkuttelemaan! Lasten suunnittelemalta listalta löytää jokainen lapsi varmasti oman suosikkiannoksensa.

Arkisin (ma-pe klo 11-14.00)  Huviretkessä maukas päivän lounas. Tutustu päivän lounaaseen www.ruokapaikka.fi

 

Lisää

Scandic Kouvola
Kouvolankatu 11
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 5 7899 100

Sulje