Kymi Sinfonietta

Kansainvälinen huippuorkesteri Kymenlaaksossa! Palavalla tunteella soitetuissa konserteissa kuullaan säveliä rakastetuista klassikoista svengaavaan menoon - elävän musiikin iloa ja energiaa! Konsertit viikottain Kouvolassa ja Kotkassa.

Suomen kärkiorkestereihin lukeutuvan Kymi Sinfoniettan korkealla tasolla ja palavalla tunteella soitetut konsertit ovat täynnä elävän musiikin iloa ja energiaa! Sen kapellimestari- ja solistikaarti edustaa kansainvälistä huippua. Tämä kahden kaupungin, Kouvolan ja Kotkan orkesteri konsertoi keskiviikkoisin Kotkan konserttitalolla ja torstaisin Kouvolan kaupungintalon juhlasalissa tai Kuusankoskitalon Kuusaasalissa.

Orkesteri on konsertoinut toimintansa alusta asti säännöllisesti myös kausiohjelmaan painetun konserttikalenterin ulkopuolella koko Kymenlaakson alueella. Konsertit koululaisille, kiertueet kouluissa ja vanhusten palvelukeskuksissa sekä osallistuminen seudun muihin kulttuuritapahtumiin ovat oleellinen osa orkesterin toimintaa.  

Kymi Sinfoniettan aktiiviseen ja monipuoliseen kansainväliseen toimintaan on sisältynyt mm. maineikkaan Pietarin Filharmonian kanssa tehtävä yhteistyö sekä maailman tunnetuimpien musiikkikilpailujen joukkoon lukeutuvan Kansainvälisen Uuno Klami -sävellyskilpailun orkesterina toimiminen. Se on saanut kansainvälistä huomiota myös esiintyessään menestyksekkäästi mm. Pietarissa, Hollannissa, Kiinassa, Lontoossa ja Riiassa. Orkesterilta on ilmestynyt kolme arvostelumenestyksen saanutta levyä Alba-levymerkillä.

Katso listaus Kymi Sinfoniettan tulevista konserteista.

Tietoa esteettömyydestä

Sopii liikuntarajoitteisille

Yhteystiedot

Torikatu 10
45100 Kouvola

Kymi Sinfoniettan orkesteritoimisto (lisätiedot ja lippuvaraukset)
Puh. 05-234 4891, kymisinfonietta@kymp.net
Ticketmaster
www.ticketmaster.fi

Ennakkomyyntipaikat Kouvolassa:

Kouvolan Manskin piste (avoinna tiistaisin klo 11-16)
Kauppalankatu 6-8).

Kuusankoskitalo
Lipunmyynti avoinna:
ma klo 12-16
ke klo 12-18
pe klo 12-16

Kymenlaaksonkatu 1,
Kuusankoski
Puh 020 6154058

KooKoon toimisto
Lipunmyynti avoinna:

ti-to klo 10-16
Lumon Areena, Topinkuja 1, Kouvola

 

 

Päivitä tiedot