VisitKouvolan Matkailuneuvonta

VisitKouvolan Matkailuneuvonta

VisitKouvolan matkailuneuvonta jalkautuu sinne, missä matkailijat ovat, eli tapahtumiin ja matkakohteisiin. Tavoitat meidät myös puhelimitse, sähköpostilla tai internetsivujemme chatin avulla.

VisitKouvola palvelee Kouvolan alueen matkailijoita kattavasti. Olit sitten jo saapunut tai vasta suunnittelemassa vierailuasi, autamme sinua mielellämme. VisitKouvola tarjoaa matkailuneuvontaa, meiltä löydät esimerkiksi kartat, esitteet, kohdevinkit sekä parhaat tärpit tekemiseen ja näkemiseen. Voit myös etsiä inspiraatiota VisitKouvolan Instagramista, Facebookista tai VKontaktesta.

 

Video

VisitKouvolan Matkailuneuvonta


45100 Kouvola

ma - pe 9:00 - 15:00

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai chatin kautta. Matkailuneuvonta jalkautuu myös erilaisiin tapahtumiin Kouvolassa ja saatat törmätä meihin myös messuilla ympäri Suomea.

 

Palvelut

Kasarminmäeltä – Tehtaanmäelle VisitKouvolan Matkailuneuvonta
118 €/ryhmä

Kasarminmäeltä – Tehtaanmäelle

VisitKouvolan Matkailuneuvonta

Bussikierroksella näemme: Aallon Kouvolan Kasarminmäelle suunnittelemat portit, jotka nuori arkkitehti suunnitteli armeija-aikanaan varuskunta-alueelle. Kouvolan keskustaa, Kymijokivartta ja Inkeroisten Aalto-kohteet: Omakotialue ja Tehtaanmäen alakoulu sekä varsinainen Tehtaanmäen alue, josta osaan tutustutaan kävellen.

Inkeroisissa Aallon suunnittelemat rakennukset ajoittuvat vuosiin 1937-1956. Kokonaisuuteen kuuluvat Tehtaanmäen teollisuusrakennusten lisäksi Rantalinjan paritalot ja Tervalinjan rivitalot, kolme Insinööritaloa sekä kerrostaloja tehtaan työntekijöille.

Aluetta täydentävät vuonna 1940 valmistunut Tehtaanmäen koulu ja Karhunkankaan omakotialue, jonka asuinrakennuksista suuri osa valmistui vuonna 1938. Aallon vuonna 1937 suunnittelema kaava kattoi koko Inkeroisten keskustan, mutta toteutui vain Karhunkankaalla ja tehtaan läheisyydessä. 
Käynti sisäkohteessa.

Kesto 2-3h. Hinta alkaen 118€/ryhmä

Lisää

VisitKouvolan Matkailuneuvonta
Paraatikenttä 4
45100 Kouvola

Sulje

Varaustiedustelu

Varaustiedustelu

Sulje

+358 20 6155295

Sulje